23 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Giriş: 17.04.2023 09:19 | Son Güncelleme: 17.04.2023 11:59

Netflix'te yer alan en korkunç 6 film

DailyMail filmseverlerin korku içinde kalmalarına ve panik atak geçirmelerine neden olan Netflix'in en dehşet verici filmlerini derledi. Tırnak yedirten gerilimlerden doğaüstü lanetlere, mide bulandırıcı hayatta kalma mücadelelerinden, kana susamış emeklileri konu eden bu filmler neler gelin bakalım
Netflix'te yer alan en korkunç 6 film - Resim: 1

The Strays

Netflix hayranlarını, yeni korku filmi The Strays'i izledikten sonra hayatları boyunca unutmayacaklarını söyledikleri bu film küçük bir İngiliz kasabasında banliyö hayatı yaşayan ve müdire yardımcısı olarak çalışan çift ırklı bir kadın olan Neve'i (Ashley Madekwe) konu alıyor. Film Ian (Justin Salinger) adında siyahilikle alakalı her türlü konudan kaçınan beyaz bir adamla evli olan Neve'in hayatının onu tanıyor gibi görünen iki yabancının kasabaya çıkagelmesiyle birlikte altüst olmasını anlatıyor.

Netflix'te yer alan en korkunç 6 film - Resim: 2

Fall

Korkuseverler bu filmin onları fiziksel olarak hasta ettiğini söylüyorlar. Hayatta kalma gerilim filmi Fall, iki arkadaş Becky (Grace Caroline Currey) ve Hunter'ın (Virginia Gardner) 2,000 feet yüksekliğindeki bir radyo kulesine tırmanmalarını ve tepede mahsur kalmalarını konu alıyor. İzlerken özellikle yükseklik korkusu olanların stres, mide bulantısı ve anksiyete yaşayabileceği bu filmin korkaklara göre olmadığını hatırlatalım.

Netflix'te yer alan en korkunç 6 film - Resim: 3

Unlocked

Netflix izleyicileri şimdiye kadarki en korkunç film olarak tanımladıkları Unlocked filmini izledikten sonra dehşete düştüklerini söylüyorlar. Şubat ayında gösterime giren Güney Kore yapımı gizem filmi Unlocked, telefonunu kaybetmesiyle ve bir adamın onu bulup kullanarak her hareketini takip ettiği kadının hayatının tamamen alt üst oluşunu anlatıyor. Bu ürkütücü film karşısında dehşete düşen hayranlar uzun zamandır izledikleri en korkunç şeylerden biri olarak değerlendirirken bir izleyici twitter hesabından filmi izledikten sonra telefonunu denize atmak istediğini paylaştı.

Netflix'te yer alan en korkunç 6 film - Resim: 4

Incantation 

Geçtiğimiz ay vizyona giren Tayvan yapımı doğaüstü film Incantation, kızını kötü bir ruhtan korumaya çalışan genç bir anneyi anlatıyor. Tsai Hsuan-ye, kırsal bir köyü ziyaret ederken bir lanete yakalanan Li Ronan'ı canlandırıyor; büyü daha sonra altı yaşındaki kızına musallat olmaya başlıyor. Filmi izledikten sonra şoka girdiklerini itiraf eden izleyicilerden biri ise twitter hesabından "Incantation'ı dünden önceki gün izledim ve sadece şunu söylemek istiyorum: BU FİLMİ İZLEMEYE BİLE ÇALIŞMAYIN, HALA ŞOKTAYIM" ifadelerini paylaştı.