18 Nisan 2024, Perşembe
Haber Giriş: 13.08.2021 04:30 | Son Güncelleme: 16.02.2022 15:16

Salgından sonra açık hava iyi geldi

Ülkemizde kültür, sanat ve eğlence sektörünün önemli kurumlarından BKM, Maximum Uniq’in yeni ev sahibi olarak etkinlikleri ekimde kapalı mekanına taşıyor
Salgından sonra açık hava iyi geldi

Pandemi sonrası dönemde etkinliklerini yaygınlaştırmak ve özellikle açık havaya taşımak isteyen BKM, geçen mart ayında Maslak’ta şehrin ormanla buluştuğu noktada yer alan Uniq’in yeni ev sahibi oldu. “Maximum Uniq” adını alan mekan kapılarını ilk olarak 01–13 Temmuz’da 40. İKSV Film Festivali Ulusal Yarışması’nın fiziksel mekanı olarak açtı. Sinemaseverler, pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen mekanda, armut koltuklarda ve yıldızların altında sinema keyfini doyasıya yaşadılar. 14 Temmuz’da başlayan BKM Yaz Etkinlikleri; Kenan Doğulu, Fazıl Say, Şener Şen, Sagopa Kajmer, Yasemin Sakallıoğlu, Doğu Demirkol, Yalın gibi, pandemi sonrası İstanbul’daki ilk performanslarını Maximum Uniq Açıkhava’da gerçekleştiren isimlere ev sahipliği yaptı.  Konser, tiyatro, stand-up gösterilerinin yanı sıra özel Oscar seçkisi, Türkiye prömiyerini yapacak sezonun merakla beklenen aksiyon, dram, aşk, komedi yapımları ve vizyon öncesi ilk kez açık havada seyirciyle buluşan filmlere de ev sahipliği yapan Maximum Uniq, Eylül ayının sonuna kadar açık havada gerçekleştireceği performanslarla şehrin kültür, sanat ve eğlence hayatının nabzını tutmaya devam edecek.  Kapalı gişe oyunlardan Don Kişot’um Ben ve Evlat, Zengin Mutfağı, Güldür Güldür Show, Çok Güzel Hareketler 2, Yasemin Sakallıoğlu, Anadolu Ateşi, Sertab Erener, Nazan Öncel, Barabar ve Ceza ise Eylül ve Ekim ayları için henüz açıklanan performanslar arasında yer alıyor. Şehrin kültür, sanat ve eğlence hayatına taze bir soluk getiren Maximum Uniq’i radarınıza almayı unutmayın.

Yeni sezona üç kapalı mekan

Açık havanın güvenli ortamında konserden, tiyatroya, stand-up’tan sinema gösterimlerine farklı seçenekler sunan Maximum Uniq’in, Ekim ayı itibariyle hizmete açılacak kapalı salonları şöyle: Maximum Uniq Hall:  Tiyatro oyunlarına, müzikallere ve sahne performanslarına ev sahipliği yaparken, fuaye alanında sergi ve sanat buluşmalarına olanak sağlayacak. Maximum Uniq Box: En son teknolojik olanaklara, ses, ışık ve görüntü yönetiminde sayısız seçeneklere sahip Türkiye’nin en büyük hibrit stüdyosu. Maximum Uniq Lounge: Özel etkinlikler, kültür & sanat söyleşileri, interaktif performanslar ve partiler için hayata geçirilecek.