28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 26.12.2022 13:19 | Son Güncelleme: 26.12.2022 13:29

The Sandman'den silinen bir sahne yayınlandı

Netflix, The Sandman dizisinin çok beğenilen The Sound of Her Wings adlı bölümünden silinen bir sahneyi yayınladı
The Sandman'den silinen bir sahne yayınlandı

Neil Gaiman'ın DC Comics Vertigo etiketiyle basılan Sandman çizgi romanlarınından ekrana uyarlanan The Sandman, 6 bölümü yani The Sound of Her Wings ile gündemde. Netflix, Sandman'in yani Dream'in (Düş-Tom Sturridge) kardeşi Death / Ölüm (Kirby Howell-Baptiste) ile birlikte fanilerin canını almak için çıktığı yolculuğu anlatan bölümün, izleyicilme buluşmalan bir sahnesini yayınladı.

Özel olarak yayınlanan klip, daha önce Brezilya CCXP'de Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong ve Kirby Howell-Baptiste'nin katıldığı The Sandman panelinde gösterildi. Bölümün son halinde yer alamayan sahne, Ölüm'ün işinin doğasına samimi bir bakış sunuyor. Dream kardeşine, "doğmak kadar ölmek de doğalken" insanların "hediyenize karşı tutumu çok tuhaf" diyor. Ölüm ise ona küçük bir kızla yaşadığı deneyimin sonucunda her yüzyılda bir, bir gününü ölümlü olarak geçirmeye karar verdiğini anlatıyor. Ve günün sonunda kendisiyle karşılaştığında, bundan hoşlanmadığını belirtiyor.

The Sandman hakkında

The Sandman'de çağdaş kurgu, tarihi drama ve efsane kusursuzca iç içe geçiyor. Modern mit ile karanlık fantezinin zengin bir harmanı olan yapım, hem Rüya Tanrısı Morpheus'un uzun varoluşu boyunca yaptığı kozmik ve insani hataları onarma sürecinin hem de onun yaptıklarından etkilenen insanların ve yerlerin öyküsünü aktarıyor.

The Sandman'in konusu

The Sandman, nam-ı diğer Rüya Tanrısı (Tom Sturridge), beklenmedik bir şekilde yakalanıp bir asırdan fazla bir süre esir tutulduğunda, yokluğunun neden olduğu kaosu düzeltmek için farklı dünyalar ve zamanlar arasında yolculuk etmeye başlar...

The Sandman oyuncu kadrosu

Oyuncu kadrosunda Tom Sturridge, Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Vanesu Samunyai, John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James Young, Razane Jammal ve Mark Hamill yer alıyor.

The Sandman 2. sezon ne zaman?

Ağustos başında prömiyer yapan The Sandman, ilk haftasında 69,5 milyon saat, ikinci haftasında 127,5 milyon saat , üçüncü haftasında 77,2 milyon saat ve dördüncü haftasında 53,8 milyon saat izlenip yedi hafta boyunca platformun global Top 10 listesinde kendisine yer bulmuştu.

Yıllarca süren tutsaklığın ardından kendisinden çalınanları bulup gücünü geri kazanmak için dünyalar arasında bir yolculuğa çıkan Düş'ün yaşadığı maceraları konu alan dizinin on bölümden oluşması beklenen ilk sezonu, 19 Ağustos’ta ekrana gelen Dream of a Thousand Cats/Calliope adlı sürpriz 11. bölümle tamamlandı. Netflix, The Sandman'in 2. sezonuna resmi olarak onay verdi ancak tarih belirsizliğini koruyor.