19 Eylül 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.08.2024 16:10 | Son Güncelleme: 01.08.2024 16:10

TLC ekran takvimi: Ağustosta neler var?

Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her gün 19.30’da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Ağustos ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak
TLC ekran takvimi: Ağustosta neler var?

TLC’nin Ağustos film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Her gün saat 19.30’da Ejder'in Öpücüğü, Örümcek Adam: Örümcek Evreninde, İyi Adamlar, Hesaplaşma, Yolcu, Hayalet Fırtına, Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV: 0, Terminatör: Kurtuluş, Otoban, İlk Kurşun, Sakar Polis serisi, Örümcek Adam serisi, Yarını Yok, Avcı'nın İntikamı, Tetikçi, Şiddet Eylemleri, Korkunç Şüphe: Cici Anne, Jiu Jitsu ve Siyah Giyen Adamlar 3 TLC'de ekrana gelecek.

Ejder'in Öpücüğü / Kiss Of The Dragon: Paris'e gönderilen bir Çin ajanı, Çinli bir mafya liderinin yakalanmasına yardım etmek ister. Ancak kanunsuz bir dedektif tarafından cinayetle suçlanır. Jet Li, Bridget Fonda ve Tchéky Karyo başrollerde.

Örümcek Adam: Örümcek Evreninde / Spider-Man: Into The Spider-Verse: New Yorklu genç Miles Morales okul, arkadaşlar ve Örümcek Adam olma arasında denge kurar. Çoklu evrenin kapısı açılınca Miles örümcek güçlerine sahip tek kahraman olmadığını anlar. Shameik Moore, Jake Johnson ve Hailee Steinfeld başrollerde.

İyi Adamlar / The Nice Guys: 1970'ler Los Angeles'ında bir özel dedektif ve bir mafya fedaisi, yeni teknolojiyi bastırmak için kurulan cani bir komplonun kurbanı olur. Ryan Gosling, Russell Crowe ve Margaret Qualley’in başrıolünü paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Shane Black var.

Hesaplaşma / Arsenal: Ayrı dünyalarda yaşayan iki kardeş, cani bir çete liderinin de dâhil olduğu sahte bir adam kaçırma kumpasının içine düşer. Başrollerde, Nicolas Cage, John Cusack ve Adrian Grenier yer alıyor.

Yolcu / The Commuter: Tuhaf bir kadın trenle evine dönmekte olan New York'lu eski bir polise trendeki bir yabancıyı bulması için 100.000 dolar teklif eder. Liam Neeson, Vera Farmiga ve Patrick Wilson başrollerde dikkat çekiyor.

Hayalet Fırtına / Ghost Storm: Küçük bir adanın sakinleri geçmişteki bir katliamın intikamını almak isteyen öfkeli ruhların sebep olduğu tuhaf elektrik fırtınasının kurbanı olur.

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV: 0 / Kingsglaive: Final Fantasy Xv: 0: Elit bir askerî birlik olan Kingsglaive sihirli Lucis Krallığını korumak için savaşırken şeytani Niflheim İmparatorluğu kutsal kristali çalmaya çalışır.

Terminatör: Kurtuluş / Terminator Salvation: Mahşer Günü'nde insanlığın büyük kısmının yok olmasının ardından John Connor soykırımcı yapay zekâ Skynet'e karşı insan direnişine öncülük eder.

Otoban / Collide: Köln'de yaşayan Amerikalı bir eski uyuşturucu satıcısı, hasta kız arkadaşını kurtarmak için uyuşturucu vurgunu düzenlemeye zorlanır. Nicholas Hoult, Felicity Jones ve Anthony Hopkins başrollerde.

İlk Kurşun / First Kill: Aralarındaki bağları güçlendirmek için Ohio'daki bir kasabaya taşınan bir aile, çalıntı para için kavga eden kanunsuz polislerin ortasına düşer.

Sakar Polis / Paul Blart: Mall Cop: Bir suç örgütü alışveriş merkezine saldırıp insanları rehin alınca banliyöde yaşayan ve New Jersey'deki AVM'de güvenlik görevlisi olarak çalışan bekâr bir baba günü kurtarır.

Sakar Polis 2 / Paul Blart: Mall Cop 2: Altı yıl boyunca AVM'lerde güvenliği sağlayan Paul Blart, ergen kızıyla birlikte Las Vegas'ta tatile gider. Suç tatil bilmez ve vazife onu göreve çağırdığında Blart gerekeni yapar.

Örümcek Adam / Spider-Man: Mutant bir örümcek tarafından ısırılan inek ve tuhaf bir lise öğrencisi olan Peter Parker, örümceğimsi güçler kazanır ve bu güçleri kötülükle savaşmak için kullanır. Tobey Maguire, Willem Dafoe ve Kirsten Dunst başrollerde.

Örümcek Adam 2 / Spider-Man 2: Peter Parker birer ödül ve lanet olan güçleriyle başa çıkmakta zorlanır. Çok dokunaçlı ve güçlü bir düşman olan Doktor Octopus ile çatışması ilişkilerini teste sokar.

Örümcek Adam 3 / Spider-Man 3: Örümcek Adam gizemli bir siyah kostüme bürününce karanlık, yanı çifte hayatının kontrolünü ele geçirir. Başlayan içsel çatışmaya yeni düşmanlar, dürtüler ve intikam eklenir.

Yarını Yok / 24 Hours To Live: İş üstündeyken ölen profesyonel bir tetikçi, ona ihanet edenlerden intikam almak üzere 24 saatliğine hayata geri döner. Ethan Hawke, Paul Anderson ve Rutger Hauer başrollerde.

Avcı'nın İntikamı / Hunter's Prayer: Genç bir kadını öldürmekle görevlendirilen bir tetikçi, cinayeti işlemek yerine genç kadının onu hedef alanlardan intikam almasına yardım eder.

Tetikçi / The Gunman: Eski bir özel harekat askeri görevdeyken gerçekleştirdiği suikastları örtbas etmek isteyen eski işverenlerinin hedefi olur. Sean Penn, Jasmine Trinca ve Javier Bardem başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Şiddet Eylemleri / Acts Of Violence: Genç bir adam kadın ticareti yapan bir çete tarafından kaçırılan nişanlısını kurtarmak için eski asker olan ağabeylerinden yardım ister. Brett Donowho’nun yönetmenliği yaptığı filmin başrollerinde; Bruce Willis, Shawn Ashmore ve Mike Epps var.

Korkunç Şüphe: Cici Anne / Glass House: The Good Mother: Bir üvey anne tarafından evlat edinilen iki öksüz kardeş, yeni üvey ailesinin hayal bile edemeyecekleri kadar tuhaf ve acımasız olduğunu anlar.

Jiu Jitsu: Farklı bir dünyadan olmak insanlık için bir tehdide dönüştüğünde Jiu Jitsu savaşçılarından oluşan kadim bir birlik Dünya'yı korumak ve insan ırkını kurtarmak için bir araya gelir. Nicolas Cage, Alain Moussi ve Marie Avgeropoulos başrollerde.

Siyah Giyen Adamlar 3 / Men In Black 3: Gezegenin geleceği tehlikeye girince Ajan Jay 1969 yılına geri döner. Şeytani bir uzaylının geleceği mahvetmesini önlemek için K'nin genç versiyonuyla birlikte çalışır. Will Smith, Tommy Lee Jones ve Josh Brolin başrollerde.

 

TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 99, D-Smart 36, Kablo TV 34, Tivibu 53, TV+ 30 Türksat 4A, S Sport Plus.