25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Giriş: 24.06.2022 15:19 | Son Güncelleme: 24.06.2022 15:25

Zeytin Ağacı dizisinden ilk fotoğraflar

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak'ın rol aldığı Zeytin Ağacı'ndan ilk görseller yayınlandı
Zeytin Ağacı dizisinden ilk fotoğraflar - Resim: 1

Netflix, üç yakın kız arkadaşın kendilerini bulma hikâyesini anlatan Zeytin Ağacı dizisinin tarih duyurusunu yayınlanan ilk görseller ve kısa bir kliple yaptı.

Zeytin Ağacı dizisinden ilk fotoğraflar - Resim: 2

Geçmişin, değiştirilemese bile kabul edilmesiyle, hayattaki pek çok çıkmazın üstesinden gelinebileceğini sıcak, duygusal, neşeli ve umut veren bir dille anlatan Zeytin Ağacı, 28 Temmuz'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Zeytin Ağacı dizisinden ilk fotoğraflar - Resim: 3

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak’ı bir araya getiren dizi, globalde Another Self adını taşıyacak ve dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

Zeytin Ağacı dizisinden ilk fotoğraflar - Resim: 4


Zeytin Ağacı'nın konusu

Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ada, başarılı bir genel cerrah, Sevgi de hırslı bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile rahat bir yaşam sürmektedir.