26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Giriş: 21.08.2022 15:48 | Son Güncelleme: 21.08.2022 16:59

2023 Pirelli Takvimi'nin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı

Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modellerinden bazılarıyla çekilen ‘İlham Perisine Aşk Mektupları’ (Love Letters to the Muse) başlıklı 2023 Pirelli Takvimi’nin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı
2023 Pirelli Takvimi'nin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı - Resim: 1

Pirelli Takvimi'nin “İlham Perisine Aşk Mektupları” başlıklı 49. edisyonu her zaman olduğu gibi sonbaharda kasım ayında sunulacak. 2023 Pirelli Takviminin konsepti, fotoğrafçıya hayatı boyunca esin kaynağı olan hayali ve gerçek İlham Perilerine odaklanıyor. Summerton, Takvim ile annesinden şarkıcılara, oyunculardan sanatçılara, yazarlardan aktivistlere, ressamlardan daha birçoklarına kadar kendisine ilham veren tüm Kadınlara bir saygı duruşunda bulunuyor. Fikirlerinin çoğunu hem gerçek hem hayali bu kadınlardan alıyor.

 Pirelli Başkan Yardımcısı ve CEO’su Marco Tronchetti Provera fotoğrafçı Emma Summerton hakkında şu açıklamada bulundu,“Emma Summerton’ın çalışmaları dikkatimi çekti çünkü fotoğrafları renk ve hayal gücü açısından çok zengin, düşsel ve sihirli bir dünyayı temsil ediyor. ‘Gerçek’ ile ‘gerçek olmayanın’ her zamankinden daha iç içe geçtiği bir dönemde yaşadığımız için bu anı yorumlayacak ve Pirelli Takviminin mirasına büyük katkı sağlayacak mükemmel bir sanatçı bulduk.” 

Modellerin canlandırdığı ilham perileri şu şekilde: