20 Nisan 2024, Cumartesi
Giriş: 25.05.2022 17:19 | Son Güncelleme: 25.05.2022 18:19

75. Cannes Film Festivali'nde en iyi kırmızı halı stilleri

75. Cannes Film Festivalinde galalar devam ederken ünlü isimlerin elbise seçimleri de sosyal medyanın odağında. Bu yıl daha çok siyah elbiselerin ön plana çıktığı kırmızı halıda birçok ünlü markanın özel tasarım kıyafetleri göz dolduruyor. İşte festivalin öne çıkan stilleri
75. Cannes Film Festivali'nde en iyi kırmızı halı stilleri - Resim: 1

Lori Harvey - Alexandre Vauthier Couture

Lori Harvey, festivalin açılış gecesinde Alexandre Vauthier'in İlkbahar 2020 Couture koleksiyonundan kanarya sarısı straplez bir elbise giydi. Ünlü model korsajlı ve katlardan oluşan eteğinin altına altın rengi topuklular tercih etti. Harvey gösterişli görüntüsünü 100 karat pırlanta Messika marka bir kolye ve yine aynı markanın pırlanta kolye ve küpeleriyle tamamladı.

75. Cannes Film Festivali'nde en iyi kırmızı halı stilleri - Resim: 2

Eva Longoria - Alberta Ferretti

Eva Longoria Alberta Ferretti markasının 2022 Sonbahar-Kış koleksiyonundan bir elbise giydi. Longoria siyah transparan elbisesini taşlı choker kolye ile tamamladı.

75. Cannes Film Festivali'nde en iyi kırmızı halı stilleri - Resim: 3

Emily Ratajkowski - Miu Miu

Oyuncu ve Model Ratajkowski Crimes of the Future filminin galasında kırmızı halıda boy gösterdi. Ratajkowski, ışıltılı süslemeleri olan siyah dantel bir elbise tercih etti. Jimmi Choo marka platform topluklu ayakkabılar giyen ünlü model kıyafetini deri bir kemerle tamamladı. Emily’nin Miu Miu marka elbisesi onun için özel olarak yapıldı.

75. Cannes Film Festivali'nde en iyi kırmızı halı stilleri - Resim: 4

Bella Hadid - Gianni Versace 

Kırmızı halının en çok beğenilen isimlerinden biri Bella Hadid oldu. The Innocent filminin prömiyerine katılan Hadid 35 yıllık bir Versace elbise giydi. Kıyafetini Chopard jewels marka küpelerle tamamlayan Hadid sosyal medyada olumlu yorumlar aldı.