23 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.05.2022 16:08 | Son Güncelleme: 22.05.2022 17:18

Dolce & Gabbana Kourtney Kardashian ve Travis Baker düğününe sponsor oldu

Bir hafta önce küçük bir törenle evlenen Kourtney Kardashian ve Travis Barker, Portofino'da özel bir düğün yapıyor. Çift için iki gün boyunca hazırlanan etkinliklere ünlü marka Dolce & Gabbana sponsor oldu
Dolce & Gabbana Kourtney Kardashian ve Travis Baker düğününe sponsor oldu

Kourtney Kardashian ve Travis Barker 15 Mayıs Pazar günü Santa Barbara’da düzenlenen bir sade bir törenle evlendi. Ancak ünlü çiftin asıl kutlamaları daha yeni başlıyor. Kardashian ve Barker çiftinin düğünü için Portofino’da tüm hafta sonu süren etkinlikler hazırlandı. Bugün gerçekleştirilecek düğün töreni öncesinde dün San Fruttuoso’da aile üyelerine özel bir yemek daveti verildi. 

Kylie Jenner, dün yapılan düğün yemeğine giderken Dolce & Gabbana elbisesiyle. Instagram: @kyliejenner

DailyMail bu özel düğün için lüks moda evi Dolce & Gabbana ile milyonlarca sterlin değerinde bir anlaşma yapıldığını ortaya çıkardı. Kardashian ve Jenner ailesinin üyeleri bugün İtalya’nın sahil beldesi Portofino’da düzenlenen tören için Dolce & Gabbana kıyafetler içinde defalarca fotoğraflandı. 

Daily Mail, Dolce & Gabbana ürünleriyle misafirler için hazırlanan tekneleri paylaştı

Ayrıca anlaşmanın bir parçası olarak konuklar, bu öğleden sonra geç saatlerde, hayvan desenli yastıklar ve havlular dahil Dolce & Gabbana aksesuarlarıyla donatılmış dört klasik ahşap Riva sürat teknesiyle otellerinde Portofino limanına taşınacak. Lüks marka törenin tüm detaylarıyla yakından ilgileniyor. Şirket Milano’daki merkezinden hazırlıkları denetlemek için tesise personel göndererek onları yerel otellere yerleştirdi.

Anne Kris Jenner, Instagram'da Dolce & Gabbana tasarımı kıyafetini paylaştı

Siyah çantalar ve üzerinde Dolce & Gabbana yazan kasalar taşıyan personelin, törenin yapılacağı Castello Brown kalesine girerken görüldü.

14.2 milyon dolarlık yatta kalıyorlar

43 yaşındaki Kourtney ve 46 yaşındaki Travis, Dolce & Gabbana’nın kurucu ortağı olan Stefano Gabbana’ya ait olduğuna inanılan Regina d’Italia adlı bir süper yatta kalıyor. 63 yaşındaki tasarımcılar Domenico ve 59 yaşındaki Stefano, 1985 yılında moda evi Dolce & Gabbana'yı kurdular ve servetlerinin bir kısmıyla 2006 yılındaki bu süper yatı satın aldılar.  Yatın içi Roma merkezli mimar ekibi Lazzarini Pickering Architett tarafından özel olarak dizayn edildi.  

Kourtney Kardashian

Değerinin 14,2 milyon dolar olduğu bilinen yatta havuz, jakuzi spa ve 167 metrelik özel bir su kaydırağı bulunuyor. Altın desenli mermer zeminle kaplı yatta leopar derisinden mobilyalar bulunuyor. Yüksek kaliteli tik ahşap güverte havuz, jakuzi ve spa için mükemmel bir ortam yaratırken, konukların kendilerini üst güverteden okyanusa fırlatmalarını sağlamak için 167 metrelik etkileyici bir özel yapım şişme su kaydırağı kuruldu. Ayrıca yatta yer alan banyolarda saf altın musluklar bulunuyor.