27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.08.2022 10:02 | Son Güncelleme: 08.08.2022 14:25

Kylie Minogue vegan parfümü Darling'i piyasaya sürdü

54 yaşındaki Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue çiçek ve meyve notalarıyla hazırlanan vegan parfümünü piyasaya sürdü
Fotoğraf: Instagram
Fotoğraf: Instagram

Kylie Minogue ilk olarak 2006 yılında çıkarttığı parfüm serisini yeni bir vegan formülüyle yeniden piyasaya sürdü. Şarkıcının Darling adını verdiği parfüm çarkıfelek, frezya, lychee (liçi) meyvesi gibi notlarını içinde barındırıyor.

Fotoğraf: Instagram

Parfüm tanıtımı için pembe tül bir elbise içinde dalgalı saçlarıyla poz veren Kylie Minogue geçen yıl kendi kadını vererek çıkarttığı köpüklü şarapları 9.3 milyon dolarlık satış yapmıştı. 

Vegan parfümlerin üretiminde hiçbir hayvansal bileşen kullanılmaz ya da üretimi esnasında herhangi bir hayvan istismar edilmez. Çoğu parfüm vegan değildir ve içeriğinde kullanılan bileşenler, ticari sır yasası kapsamında gizli tutulur. Piyasadaki parfümlerin çoğunluğunda hayvansal veya hayvan ile ilgili bir bileşen bulunur.

Kylie savaşı 

Kylie Minogue "KYLIE" markasının yasal olarak sahibi ancak "Keeping Up With the Kardashians" adlı televizyon programıyla tanınan Kylie Jenner ABD Patent ve Marka Ofisi (USPTO) belgelerine göre 2015'te adı 'Kylie'nin "reklam" ve "tasdik" haklarını almak istedi. Ancak Minogue ve avukatları Şubat 2016'da kendi markasının bu durumdan 'zarar göreceğini' söyleyerek Jenner'ın teklifine karşı çıktı.