26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Giriş: 03.05.2022 10:01 | Son Güncelleme: 04.05.2022 11:09

Met Gala 2022: Yaldızlı cazibe temasında fark yaratanlar

Modanın en büyük gecesi Met Gala, bu yıl Yaldızlı Cazibe teması ile New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi'nde düzenlendi. Versace'nin damga vurduğu kırmızı halının yıldızları Kim Kardashian, Blake Lively, Billie Eilish, Gigi Hadid ve Cara Delevingne oldu.
Met Gala 2022: Yaldızlı cazibe temasında fark yaratanlar - Resim: 1

Kim Kardashian elbise tercihiyle geceye damga vurdu. 41 yaşındaki televizyon yıldızı, geceye Marilyn Monroe’nun ikonik bir görünümüyle katıldı. 5 milyon dolarlık elbise, Monroe’nun 1962 yılında eski ABD başkanı John. F. Kennedy’nin doğum gününü kutlarken giymesiyle hafızalara kazınmıştı. Kardashian Monroe görünümünü platin sarıya boyattığı saçlarıyla tamamladı. Kardashian, bu kıyafetin içine girebilmek için üç haftada 7 kilo verdiğini de açıkladı.

Met Gala 2022: Yaldızlı cazibe temasında fark yaratanlar - Resim: 2

Pembeden maviye dönerek renk değiştiren Atelier Versace elbisesiyle Blake Lively de kırmızı halıda dikkat çekenler arasındaydı. Eşi Ryan Reynolds ile törene katılan Lively, New York’un mimarisinden ilham aldığını söyledi.

Met Gala 2022: Yaldızlı cazibe temasında fark yaratanlar - Resim: 3

Genç yıldız  Billie Eilish ise yeşil ve şampanya renginden oluşan, dantel süslemeli Gucci bir elbise tercih etti. Gecenin temasına bağlı kalan Eilish, Vogue’un canlı yayın etkinliğinde La la Anthony’ye, “Boşa vakit harcamadık. Sadece mümkün olduğunca çevre dostu olmak istedik” dedi.

Met Gala 2022: Yaldızlı cazibe temasında fark yaratanlar - Resim: 4

Versace giymeyi tercih eden diğer bir isim Gigi Hadid ise geceye adeta bir kedi kadın kostümüyle katıldı. 27 yaşındaki model kan kırmızısı bir korse, altına lateks bir tayt giydiği kombinini yine aynı renk kalın, uzun bir palto ile tamamladı.