28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 07.06.2022 14:09 | Son Güncelleme: 07.06.2022 14:18

İstanbul Pink Floyd şarkıları ile tarihi bir ana ev sahipliği yaptı

Sahneye çıktıkları an itibariyle hayranlarının ıslıklı alışlarla karşılanan grubun solisti Nick Mason sevenlerine Türkçe hoş geldiniz diyerek giriş yaptı. "Konser için Türkiye’ye gelmem 57 yılımı aldı" diyerek konuşmasına devam eden Nick Mason tezahüratlar eşliğinde konserin başlama vuruşunu yaptı
İstanbul Pink Floyd şarkıları ile tarihi bir ana ev sahipliği yaptı

Pink Floyd grubunun efsanevi davulcusu Nick Mason, Nick Mason’s Saucerful Of Secrets grubuyla 6 Haziran Pazartesi akşamı BKM ve Pozitif Organizasyon ile Volkswagen Arena’da müzik ziyafeti sundu Türkiye’deki ilk konserini veren, Pink Floyd’un davullarına büyüsünü katan efsanevi bateristi Nick Mason’ın grubu Nick Mason’s Saucerful of Secrets, 6 Haziran akşamı Volkswagen Arena’yı dolduran müzikseverlere unutamayacakları bir akşam yaşattı. 

Pink Floyd şarkılarının hep bir ağızdan söylendiği gecede Nick Mason’s Saucerful of Secrets, Pink Floyd’un ilk albümünden, 1972 tarihli Obscured by Clouds albümüne kadarki şarkılarla birlikte ilk kez Echoes parçasını da bu konserde çaldı.

Konserin açılışını Days parçasıyla yapan grup konser için hazırladığı repertuarda Arnold, Emily, Astronomy, Bike, Saucerful, Burning Bridges, Remember Days, Fearless, Childhoods End, If / Atom / If gibi sevilen parçalarına yer verdi. Nick Mason’s Saucerful of Secrets, toplamda 18 şarkı ile katılımcılara unutamayacakları bir gece yaşattı. 

Grup konser öncesi İstanbul’da tarihi yerleri ziyaret etti

Verdikleri her röportajda İstanbul konseri için çok heyecanlandıklarını sık sık dile getiren Nick Mason’s Saucerful Of Secrets grup üyeleri Nick Mason, Gary Kemp, Guy Pratt, Lee Harris ve Dom Beken; konser öncesi İstanbul’da tarihi yerleri gezdi. Grup üyeleri Ayasofya’dan da Instagram hesaplarından paylaşım yaparak, fotoğraflar paylaştı.

İstanbul’da yeniden esen Pink Floyd rüzgârı ve rock efsanelerinin unutulmaz performansı ile müzikseverler tarihi bir ana şahit oldu.