20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 13.01.2023 16:07 | Son Güncelleme: 13.01.2023 16:11

Shakira yeni şarkısı Music Sessions #53 ile Pique'den intikam mı alıyor?

Grammy ödüllü şarkıcı Shakira'nın yeni şarkısı Music Sessions #53 piyasa çıktı. 1 günde 64 milyondan fazla dinlenen eser sözleri nedeniyle Kolombiyalı şarkıcının eski eşi Gerard Pique'den intikamı olarak yorumlandı.
Shakira yeni şarkısı Music Sessions #53 ile Pique'den intikam mı alıyor?

Shakira, Arjantinli DJ Bizarrap ile birlikte hazırladığı BZRP Music Sessions #53 başlıklı yeni klibi yayınladı. Yalnızca 1 günde 64 milyon izlenmeyi geçen, Kolombiyalı sanatçının eski eşi Pique'e bir intikam şarkısı olarak yazıldığı yönündeki yorumlarla gündeme oturdu. İspanyolca sosyal medya hesaplarında hakkında pek çok paylaşım yapılan şarkıda eski sevgili eleştirilirken, yeni ilişkisine de bazı göndermeler yapılıyor.

Rolex'i Casio ile takas ettin

Shakira’nın hayranları şarkı sözlerindeki “Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ Sadece müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm” ifadelerinin Pique’yi işaret ettiğini düşünüyor.

45 yaşındaki şarkıcının sözlerinde geçen “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin" ifadeleriyle de Pique’nin yeni sevgilisi Clara Chia Marti’ye gönderme yaptığı düşünülüyor.