09 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Giriş: 27.11.2023 09:01 | Son Güncelleme: 27.11.2023 09:40

ABD'de Şükran Günü tatilinde gişeyi Açlık Oyunları kazandı

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı Şükran Günü tatili gişesinde de zirvedeki yerini korumayı başardı. Tarihi Destan Napolyon filmi ve Disney'in animasyon macerası Wish de birbirlerine yakın gişe rakamlarıyla listede yerlerini aldı
ABD'de Şükran Günü tatilinde gişeyi Açlık Oyunları kazandı - Resim: 1

10. Saltburn
1.7 milyon dolar

Konusu:

Oxford Üniversitesi'ndeki bir öğrenci, asla unutulmayacak bir yaz için onu eksantrik ailesinin mülküne davet eden büyüleyici ve aristokrat bir sınıf arkadaşının dünyasına çekilir.

ABD'de Şükran Günü tatilinde gişeyi Açlık Oyunları kazandı - Resim: 2

9. Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece
1.8 milyon dolar

Konusu:

Freddy Fazbear's Pizza, fantezi ve eğlencenin hayat bulduğu bir aile restoranıdır. Sorunlu bir güvenlik görevlisi olan Mike Schmidt, Freddy Fazbear's Pizza’da çalışmaya başlar. Gece vardiyasında çalışan Mike, işinin kolay geçeceğini düşünür. Ancak Mike işteki ilk gecesinde, gece vardiyasının üstesinden gelmenin sandığı kadar kolay olmayacağını anlar. Gecenin karanlığı çöktüğünde, karanlık ve ölümcül bir sır ortaya çıkar; animatronik bebekler canlanır, psikopat katillere dönüşür ve şiddetli bir cinayet serisine başlar.

ABD'de Şükran Günü tatilinde gişeyi Açlık Oyunları kazandı - Resim: 3

8. Taylor Swift: The Eras Tour
2.3 milyon dolar

Konusu:

Taylor Swift : The Eras Tour, Taylor Swift'in nefes kesen Eras Tour konserini ve yıldızın kendisi de dahil olmak üzere çok sayıda tanıklıkla açıklanan devasa turnesini gözler önüne seriyor.

ABD'de Şükran Günü tatilinde gişeyi Açlık Oyunları kazandı - Resim: 4

7. The Holdovers
2.8 milyon dolar

Konusu:

Paul ve Angus'a katılan baş aşçı Mary ayrıcalıklı ailelerin oğullarına hitap eden bir Afrika kökenli Amerikalı kadın, kendi oğlunu Vietnam'da kaybetmiştir. Bu üç çok farklı insan, New England'da iki hafta boyunca yoğun kar altında komik serüvenler paylaşarak beklenmedik bir Noel ailesi oluştururlar.