29 Mart 2024, Cuma
Giriş: 11.05.2022 23:41 | Son Güncelleme: 12.05.2022 04:59

Agatha Christie'nin romanından uyarlanan mini dizi Why Didn't They Ask Evans? BluTV ekranlarında

Ünlü polisiye yazarı Agatha Christie'nin aynı isimle kaleme aldığı, Hugh Laurie tarafından uyarlanan mini dizi Why Didn't They Ask Evans?, yerli dijital platform BluTV'de yayında
Agatha Christie'nin romanından uyarlanan mini dizi Why Didn't They Ask Evans? BluTV ekranlarında - Resim: 1

Gizem dolu bir İngiliz polisiyesi izleyicilerle buluşuyor. Agahta Christie’nin 1934 tarihli ikonik romanından aynı isimle uyarlanan ‘Why Didn’t They Ask Evans?’ artık BluTV’de.

Agatha Christie'nin romanından uyarlanan mini dizi Why Didn't They Ask Evans? BluTV ekranlarında - Resim: 2

House dizisiyle tanınan Hugh Laurie tarafından uyarlanan ve yönetilen dört bölümlük mini dizinin başrollerini Will Poulter ve Lucy Boynton paylaşıyor. 

Agatha Christie'nin romanından uyarlanan mini dizi Why Didn't They Ask Evans? BluTV ekranlarında - Resim: 3

Dizinin konusu

Ölmekte olan bir adamın esrarengiz son sözleri, papazın oğlu Bobby Jones (Will Poulter) ve sosyetik arkadaşı Lady Frankie Derwent'i (Lucy Boynto) amatör bir dedektiflik macerasına çıkarır. 

Agatha Christie'nin romanından uyarlanan mini dizi Why Didn't They Ask Evans? BluTV ekranlarında - Resim: 4

Dürüst ve sevimli genç Bobby ile zeki ve soğukkanlı Frankie’nin kayıp bir golf topunun peşinden koşarken son sözleri ‘Neden Evans’a sormadılar?’ olan ölü bir bedenle karşılaşmaları ikiliyi beklenmedik bir araştırmanın içine sokar. Ellerinde ölü adamın cebinden çıkan güzel bir genç kadının fotoğrafıyla birlikte bu gizemli soruya cevap arayan Bobby ve Frankie, kendilerini nefes kesen bir suç operasyonunun ortasında bulurlar.