06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 16.02.2024 14:00 | Son Güncelleme: 16.02.2024 14:01

Dünyaca ünlü en özel eserler artık özel kutularında

Milan Kundera’dan Annie Ernaux’ya, Albert Camus’den Gabriel García Márquez’e dünya edebiyatının en çok okunan, en özel isimlerinin eserleri, özel tasarımlı kutu setleri halinde okurların beğenisine sunuldu. 11 setten oluşan bu seride Türk edebiyatından da Cemal Süreya’nın eserleri yer alıyor
Dünyaca ünlü en özel eserler artık özel kutularında

Dünya edebiyatının önde gelen isimlerinden Albert Camus, Julio Cortazar, Umberto Eco, Jean Paul Sartre, Annie Ernaux, Nikos Kazancakis, Paulo Coelho, Gabriel Garcia Marquez, Milan Kundera ve Türk edebiyatından da Cemal Süreya’nın seçme eserleri özel kutulu setler içinde okurların beğenisine sunuldu.

Can Yayınları tarafından satışa sunulan setler, her bir yazar için farklı birer tasarıma sahip. Kutuların tasarımı ise, Avrupa’nın en prestijli tasarım ödülü European Design Awards’un sahibi, Can Yayınları kitaplarının kapaklarını da tasarlayan, ödüllü tasarımcı Utku Lomlu.

Kutulu setlerin devamı da yolda

Şu an için 11 setten oluşan kutulu setlerin devamı için de planlamalar yapılıyor.

Herman Hesse, J.M. Coetzee ve Mario Vargas Llosa gibi kült isimlerin eserlerine de ilerleyen günlerde özel tasarımlı kutular içinde ulaşma imkanı bulacağız.