09 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Giriş: 30.10.2023 09:03 | Son Güncelleme: 30.10.2023 09:30

Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filmi gişe beklentilerini alt üst etti

ABD Box Office verilerine göre Universal ve Blumhouse'un lunapark gerilimi Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filmi Kuzey Amerika'daki 78 milyon dolarlık büyük çıkışıyla gişe beklentilerini alt üst etti. Bu bilet satışları özellikle etkileyici çünkü film aynı anda Peacock'ta da yayınlandı
Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filmi gişe beklentilerini alt üst etti - Resim: 1

10. Yaratıcı
1 milyon dolar

Konusu:

Yaratıcı, insanlar ile yapay zeka güçleri arasındaki savaşa odaklanıyor. İnsan ırkı ile yapay zeka güçleri arasında bir savaş başlamak üzeredir. Bu süreçte karısının ortadan kaybolmasının yasını tutan eski bir özel kuvvetler ajanı olan Joshua, gelişmiş yapay zeka Yaratıcı ve onun yakalanması zor mimarını bulup öldürmek için görevlendirilir. Seçkin ajanlardan oluşan ekibi ile birlikte Joshua, yapay zekanın işgal ettiği karanlık dünyanın kalbine doğru bir yolculuk gerçekleştirir.

Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filmi gişe beklentilerini alt üst etti - Resim: 2

9. Testere X
1.7 milyon dolar

Konusu:

Çok hasta ve çaresiz olan John, kansere tedavi bulmaya çalışır. Bu nedenle John, oldukça riskli olan deneysel tıbbi prosedür için Meksika'ya yolculuk yapar ancak bu prosedürün bir aldatmaca olduğunu fark eder.

Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filmi gişe beklentilerini alt üst etti - Resim: 3

8. Noel Gecesi Kabusu
2 milyon dolar

Konusu:

Halloween Kentinin Balkabağı Kralı olmaktan usanan Jack Skellington, hayatında yeni ve heyecan verici bir şeyler bulmak ister. Bu arayışta Christmas Kenti'ni bulur ve tüm dünya çapında noel gecesi çocuklara oyuncak dağıtma görevini Noel Baba'dan devralmaya karar verir.

Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filmi gişe beklentilerini alt üst etti - Resim: 4

7. Freelance
2.1 milyon dolar

Konusu:

Mason, sivil hayatın rutinini çok sıkıcı bulan emekli bir özel kuvvetler askeridir. Tam böyle hissettiği sırada, ona bir Güney Amerika ülkesinin devlet başkanıyla röportaj yapacak ünlü gazeteci Claire’in güvenliğini sağlaması teklif edilir. İki röportaj için ülkeye giderler fakat işler bekledikleri gibi gitmez. Ülkede bir ayaklanma çıkınca bir eski asker, bir gazeteci ve acımasız bir ülke lideri, hayatta kalmak ve bu kargaşaya son vermek için güçlerini birleştirmek zorunda kalırlar.