08 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Giriş: 06.11.2023 09:01 | Son Güncelleme: 06.11.2023 09:25

Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filminden birincilik serisi

ABD Box Office verilerine göre Universal ve Blumhouse'un lunapark gerilimi Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filmi gişe rakamlarındaki %76'lık düşüşe rağmen tekrar listenin ilk sırasına yerleşti. İkinci sırada Taylor Swift: The Eras Tour yer alırken üçüncü sırada ise Dolunay Katilleri var
Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filminden birincilik serisi - Resim: 1

10. Freelance
1.2 milyon dolar

Konusu:

Mason, sivil hayatın rutinini çok sıkıcı bulan emekli bir özel kuvvetler askeridir. Tam böyle hissettiği sırada, ona bir Güney Amerika ülkesinin devlet başkanıyla röportaj yapacak ünlü gazeteci Claire’in güvenliğini sağlaması teklif edilir. İki röportaj için ülkeye giderler fakat işler bekledikleri gibi gitmez. Ülkede bir ayaklanma çıkınca bir eski asker, bir gazeteci ve acımasız bir ülke lideri, hayatta kalmak ve bu kargaşaya son vermek için güçlerini birleştirmek zorunda kalırlar.

Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filminden birincilik serisi - Resim: 2

9. What Happens Later
1.6 milyon dolar

Konusu:
Willa ve Bill yıllar önce ayrılmış iki eski sevgilidir. Kar fırtınası nedeniyle uçuşları ertelenince, geceyi havaalanında geçirmek zorunda kalan ikili, yıllar sonra tesadüfi bir şekilde bir araya gelir ve geçmişi yad ederler.

Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filminden birincilik serisi - Resim: 3

8. Paw Patrol: Süper Film
2 milyon dolar

Konusu:

Süper güçler kazanan Paw Patrol üyelerinin maceralarını konu ediyor. Büyülü bir meteor Macera Şehri’ne çarptığında beklenmedik şeyler olur. Çarpan meteorun etkisi ile PAW Patrol yavruları süper güçler elde ederek Süper Köpekçiklere dönüşür. Ekibin en küçük üyesi olan Skye, elde ettiği güçler ile rüyaları gerçekleşir. Bu sırada yavruların ezeli rakibi olan Humdinger hapisten çıkar ve süper güçleri çalmak için çılgın bir bilim insanı ve iki kötü adam ile anlaşır. Artık Macera Şehri büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Süper Köpekçikler çok geç olmadan onları durdurmak için zorlu bir maceraya atılır.

Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filminden birincilik serisi - Resim: 4

7. After Death
2 milyon dolar

Konusu:

Gerçek bir ölüme yakın deneyime dayanan Ölümden Sonra filmi, New York Times çok satan yazarlarının, tıp uzmanlarının, bilim insanlarının ve hayatta kalanların rehberliğinde ölümden sonraki yaşamı araştırıyor ve bizi nelerin beklediğine ışık tutuyor.