03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Giriş: 06.08.2023 08:54 | Son Güncelleme: 06.08.2023 14:40

Good Omens dizisinin setini ziyaret ettik

Good Omens'ın ikinci sezonu Prime Video'da izleyiciyle buluştu. Amazon Studios dizinin yeni sezonu için özel bir set etkinliği düzenledi. Hem hayranlar seti gezdi hem de ilk bölümü izledi. İşte setten özel kareler ve diziye dair ipuçları
Good Omens dizisinin setini ziyaret ettik - Resim: 1

Good Omens, Prime Video’nun gurur duyduğu özgün yapımlarından. Terry Pratchett ve Neil Gaiman’ın ortak olarak yazdıkları aynı isimli kitabın (bizde Kıyamet Gösterisi diye yayımlandı) uyarlamasının 2019’da yayına giren ilk sezonu, başrollerdeki iki ünlü oyuncu Michael Sheen ve David Tennant sayesinde sadece altı bölümde beklenmedik bir başarı elde etti. Yıllardır merakla beklenen dizinin ikinci sezonu artık Prime Video’dan izlenebiliyor. Dizi şerefine Amazon Studios ilk kez bir hayran etkinliği düzenledi ve ikinci sezonla ilgili en isabetli ‘kehanetleri’ yapan çılgın hayranlara stüdyoyu gezme fırsatını tanıdı. İşte hayranların kendinden geçtiği set ziyaretinden kareler, seti tasarlayanlardan tüyolar…..

Good Omens dizisinin setini ziyaret ettik - Resim: 2

Set ziyaretine gidenler İskoçya’nın Edinburgh kentinde toplandı, büyük bir meydandaki buluşma noktasında talihlileri bekleyen 666 (!) hat sayılı iki katlı otobüs yolcularını alıp Bathgate’te bulunan stüdyoya doğru yola çıktı. 

Good Omens dizisinin setini ziyaret ettik - Resim: 3

Dizinin hayranları stüdyoya girerken. 

Good Omens dizisinin setini ziyaret ettik - Resim: 4

Sokaktaki her dükkan, sadece ön yüzlerin göründüğü ilk sezondaki dekorların aksine, gerçeğe uygun olarak tasarlanmış.