28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 07.04.2023 04:30 | Son Güncelleme: 07.04.2023 09:34

Hafta sonu için podcast önerileri

Selim Karakaya
Selim Karakaya
Hafta sonu için podcast önerileri

AA Portre

Anadolu Ajansı, dünyanın çeşitli köşelerinden dikkat çeken isimlerin hayat serüvenleriyle karşımızda. Her insanın başka bir hikaye, başka bir karakter oluşundan yola çıkılan podcast’in her bölümünde bir karakter mercek altına alınıyor. İlk konuk Elon Musk.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

 

Psikopatika

“İnsanın kendini anlaması, bir ormanın içinde yürümek gibi. Kendi adımlarımızla açacağımız patikalarla, kendi yolumuzu çizmemiz gerek” Pınar Sabancı böyle tarif ettiği yolda, kitaplar, filmler, filozoflar, bilim insanlarının ayak izlerini takip ederek bir keşfe çıkıyor. Neyi severiz, ne isteriz, nelerden kaçınırız ve neden yaparız soruları yayının merkezinde.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

 

8. Viraj

Formula 1 yarışlarının öncesi, sonrası, pilot ve takım performansları, şampiyonlar ve kaybedenler, çok tartışılan FIA kararları ve grand prix tutkunlarının konuşmak istediği hemen her şey bu yayının konuları arasında. Mehmet Ali Yıldırım ve Berk Atias tüm detaylarıyla Formula 1 dünyasını tartışıyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

 

Bi Kahvelik Sohbet

Zaman zaman benzer sıkıntıları yaşayan farklı sesleri duymak ya da aklınızdakileri anlayıp farklı bir bakış açısı sunanları dinlemek isteyebilirsiniz. Tuba Dadaşoğlu, kendimiz olabilmenin ilk adımıyla başlayıp, sürekli gergin olan insanları memnun etme çabamıza kadar hayatın tam içinden birçok kavramı sorgulamak için mikrofonda.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple