27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.04.2023 14:55 | Son Güncelleme: 03.05.2023 16:32

Hafta sonu için podcast önerileri

Selim Karakaya
Selim Karakaya
Hafta sonu için podcast önerileri

Psikanaliz Sohbetleri

Mutluluk, haz, histeri, ölüm, yas ve birçok duygu bu yayının temelini oluşturuyor. Oğuzhan Nacak, Freud ve Lacan'ın öğretilerine odakladığı bu podcast’te psikanaliz ve psikanalitik klinikle ilgili sohbetler gerçekleştiriyor.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple

 

42 Dakika

Gündeme ve güncele dair birçok konunun değişik isimler tarafından incelendiği alt yayınlardan oluşan bir platformla birlikteyiz. Bazen ekibin hazırladığı içerikler, bazen de dijital medyanın dikkat çeken isimleriyle hazırlanan yayınlar, farklı seslerin bir araya gelmesinin sonucu olarak ortaya zengin bir kaynak çıkartıyor.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple

 

Kendimle Karşılaşmalar

Özellikle insan davranışı, ilişkiler ve ruh sağlığı alanlarındaki çalışmalarıyla dikkat çeken Arzu Erkan Yüce mikrofonda. Çeşitli televizyon programları ve seminerlerdeki konuşmaların bazı bölümleri kısa kesitler olarak paylaşılıyor. Bireysel ve toplumsal farkındalık için önemli detaylar içeren özel bölümler ilgi çekebilir.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple

 

Herkes İçin Psikiyatri

Yankı Yazgan’ı anne-babalık, hekimlik, psikiyatri, okul, gençlik, nörobilim gibi konular üzerine yaptığı çalışmalarla tanıyoruz. Bu yayında da onun büyümek, çalışmak, sevmek eksenlerinde düşüncelerini ve bilgilerini aktardığı konuşmaların ses kayıtlarını dinliyoruz.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple