29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Giriş: 18.12.2023 09:00 | Son Güncelleme: 18.12.2023 09:28

İlk haftadan bütçesini çıkarttı: Wonka dünya çapında 150 milyon doları aştı

Timothée Chalamet'nin başrolünde olduğu 125 milyon dolar bütçeli Wonka filmi gişedeki ilk gösteriminde 39 milyon dolar hasılat elde etti. Uluslararası gişede 53,6 milyon dolar daha kazanan film, dünya çapında hasılatını 150 milyon dolara çıkararak ilk haftadan bütçesini çıkarttı
İlk haftadan bütçesini çıkarttı: Wonka dünya çapında 150 milyon doları aştı - Resim: 1

10. The Shift
1 milyon dolar

Konusu:

The Shift, sevdiği kadına geri dönmeye çalışırken kendisini bambaşka bir durumun içerisinde bulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Kevin adındaki bir adam, gerçekleri değiştirmek ve sevdiği kadına geri dönmek için mücadele eder. Ancak bu sırada karşısına kendisine zorluklar sunan Hayırsever olarak bilinen, dünya dışı güçlere sahip gizemli bir adam çıkar.

İlk haftadan bütçesini çıkarttı: Wonka dünya çapında 150 milyon doları aştı - Resim: 2

9. Poor Things
1.3 milyon dolar

Konusu:

Poor Things, bir bilim insanı tarafından hayata döndürülen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Bella, trajik bir şekilde ölür. Ancak sıra dışı bir bilim insanı olan Dr. Godwin Baxter beynini, bir bebeğin beyni ile değiştirerek onu hayata döndürür. Bexter’ın koruması altında olan Bella, etrafındaki dünyayı keşfetmek için kendini keşfetme yolculuğuna çıkar. Bu sırada onun yolu, becerikli ve ahlaksız bir avukat olan Duncan Wedderburn ile kesişir ve ikisi kıtalar arası çılgın bir maceraya atılır.

İlk haftadan bütçesini çıkarttı: Wonka dünya çapında 150 milyon doları aştı - Resim: 3

8. Renaissance: A Film by Beyoncé
2 milyon dolar

Konusu:

42 yaşındaki Amerikalı yıldızın dünya turnesinden görüntüler ve turnenin oluşturulma aşamasına ilişki belgesel tarzı bir anlatım içeriyor.

İlk haftadan bütçesini çıkarttı: Wonka dünya çapında 150 milyon doları aştı - Resim: 4

7. Napolyon
2.2 milyon dolar

Konusu:

Napoleon, Napolyon Bonapart'ın sıradan bir askerden, Fransa İmparatoru'na yükselişinin hikayesini konu ediyor. Napolyon’un zekasına, komutanlık ettiği savaşlara odaklanılan filmde, aynı zamanda Napolyon’un Joséphine de Beauharnais ile olan ilişkisine de değiniliyor. Film, Napolyon Bonapart'ın ünlü savaşlarını, amansız hırsını ve olağanüstü bir lider ve savaş vizyoneri olarak inanılmaz stratejik zekasını gözler önüne seriyor.