24 Nisan 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Giriş: 20.05.2023 12:44 | Son Güncelleme: 20.05.2023 19:39

İllüzyon Müzesi sıra dışı yapısıyla ziyaretçilerini şaşırtıyor

İstanbul İllüzyon Müzesi, tarihten bu yana heyecan kaynağı olan illüzyonlarla ziyaretçilerini interaktif ve eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. İşte müzedeki ilginç ve merak uyandıran illüzyonlardan kareler
Kaynak: AA
İllüzyon Müzesi sıra dışı yapısıyla ziyaretçilerini şaşırtıyor - Resim: 1

İstanbul İllüzyon Müzesi'nin iki şubesi bulunuyor. Avrupa yakasındaki şubesi Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi üzerindeki Narmanlı Han içerisinde, Asya yakasında ise Emaar Square Mall'da yer alıyor. Sadece çocuklara değil her yaştan kesime hitap eden müzede, birbirinden farklı sergiler, şaşırtıcı odalar ve enstalasyonlar meraklılarının beğenisine sunuluyor.

İllüzyon Müzesi sıra dışı yapısıyla ziyaretçilerini şaşırtıyor - Resim: 2

İstanbul İllüzyon Müzesi'nde Vortex Tüneli'nin yanı sıra Tepetaklak Oda ile Sonsuzluk ve Ames Odası ziyaretçilerine birbirinden farklı ve eğlenceli fotoğraf çekme imkanı sunuyor.

İllüzyon Müzesi sıra dışı yapısıyla ziyaretçilerini şaşırtıyor - Resim: 3

Müzede hologram koleksiyonunu gezerken de ziyaretçiler, her bir optik illüzyonu ve enstalasyonu yakından inceleme fırsatı bulabiliyor.

İllüzyon Müzesi sıra dışı yapısıyla ziyaretçilerini şaşırtıyor - Resim: 4

Meraklılarının eğlenceli ve şaşırtıcı göz yanılsaması, algı, insan beyni ve bilim hakkında yepyeni bilgiler edineceği müzede, eğlenceli oyunların ve yapbozların yer aldığı bir oyun odası da bulunuyor.