08 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Giriş: 09.10.2023 09:03 | Son Güncelleme: 09.10.2023 10:19

Listenin yeni lideri The Exorcist: Believer (ABD Box Office verileri: 6-8 Ekim)

ABD Box Office verilerine göre Ellen Burstyn ve Linda Blair başrolünde oynadığı korku filmi The Exorcist: Believer ilk haftasında 27 milyon dolar hasılatla listenin zirvesine yerleşti. 12 milyon dolarla Paw Patrol: Süper Film ve 8.2 milyon dolarla Testere X listeyi sırayla takip eden yapımlar oldu
Listenin yeni lideri The Exorcist: Believer (ABD Box Office verileri: 6-8 Ekim) - Resim: 1

10. Hokus Pokus
1.5 milyon dolar

Konusu: 

Sanderson kardeşlerin büyücük yaptıkları için idam edilmelerinin üzerinden 300 yıl geçmiştir. Aradan geçen yılların ardından Cadılar Bayramı'nda üç cadı kız kardeş tekrar hayata gelir. Kasabaya taşınan Max adında bir çocuk ile ölümsiz bir kedi, yıllar sonra dirilen cadı kardeşleri öldrümek için elinden geleni yapacaktır.

Listenin yeni lideri The Exorcist: Believer (ABD Box Office verileri: 6-8 Ekim) - Resim: 2

9. Adalet 3: Son
1.8 milyon dolar

Konusu:

Eski hükümet suikastçısı Robert McCall, adaleti sağlamak için acımasız geçmişinden gelen yeteneklerini kullanmak zorunda kalır. Ezilenlerin yanında olup adaleti sağlayarak huzur bulmaya çalışır. Suikastçı olarak çalıştığı hayatından vazgeçen Robert, geçmişinde yaptığı korkunç şeylerin yükünü taşır ve kendisini affetmek için çabalar. Sonunda Güney İtalya’da kendisini yeniden evinde hisseden Robert McCall, burada kendisine yeni bir dünya inşa etmeye çalışır. Ancak çok geçmeden yeni arkadaşlarının yerel mafyanın kontrolünün altında olduğunu öğrenir. Olaylar ölümcül bir hal alınca McCall, arkadaşlarını korumak için ipleri yine eline alır.

Listenin yeni lideri The Exorcist: Believer (ABD Box Office verileri: 6-8 Ekim) - Resim: 3

8. Keriz Parası
2.2 milyon dolar

Konusu:

2021 yılının başında gerçekleşen ve bir Reddit forumunda alevlenip Wall Street'e büyük bir darbe vurmaya kadar giden GameStop vakasını anlatıyor.

Listenin yeni lideri The Exorcist: Believer (ABD Box Office verileri: 6-8 Ekim) - Resim: 4

7. Dehşetin Yüzü 2
2.6 milyon dolar

Konusu:

1956 Fransa'sında geçiyor. Bir rahip, manastırında gizemli bir şekilde öldürülür. Bu olay, Rahibe Irene'i (Taissa Farmiga) manastıra geri çağırır. Irene, manastırda Valak adında şeytani bir ruhun varlığını keşfeder. Valak, manastırda yaşayan bir grup çocuğu ele geçirmeye çalışır. Irene, Valak'ı durdurmak ve çocukları kurtarmak için bir grup insanla birlikte mücadele eder. Olaylar ilk filmdeki olayların bir devamı niteliğindedir. Rahibe Irene'in Valak'ı ilk kez karşılaştığı manastırda geçen film, Valak'ın daha da güçlü bir şekilde geri dönmesini konu alıyor.