04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.10.2023 14:32 | Son Güncelleme: 18.10.2023 15:06

Netflix’in, Avatar: The Last Airbender uyarlamasından yeni kareler yayınlandı

Avatar: The Last Airbender dizisi ufukta gözüktü. Netflix’in uyarladığı live-action dizisinden yayınlanan görüntüler Ateş Ulusu üyelerine yeni bir bakış imkânı sağlıyor
Netflix’in, Avatar: The Last Airbender uyarlamasından yeni kareler yayınlandı

Netflix’in bir kez daha ekrana taşıdığı yapım olan Avatar: The Last Airbender dizisindeki Aang, Katara, Sokka ve Zuko’yı tanıtan ilk görüntüler geçen haziran ayında paylaşılmıştı. Şimdi ise yapımın geçtiği evrendeki 4 ana ulustan birisi olan Ateş Ulusu’ndan Ozai, Zuko, Iroh, Azula ve Zhao karakterleri izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Dizide Avatar ekibi Gordon Cormier (Aang), Ian Ousley (Sokka) ve Kiawentiio (Katara) tarafından canlandırılacak. Karşılarında ise Ateş Ulusu’ndan zorlu isimler olacak.

Ateş Ulusu’ndan Ozai, hayranların favorileri Prens Zuko ve amcası Iroh, Prenses Azula ve Komutan Zhao’yu da içeren ikonik figürler için ilk bakış imkânı sunan bir dizi fotoğraf yayınlandı. Zuko ve Iroh, ana hikâyenin neredeyse tamamında oldukça önemli roller üstleniyor. Dolayısıyla bu karakterleri canlandıracak isimler heyecanla bekleniyordu.

Ateş Ulusu karakterlerini canlandıran isimler

Prens Zuko Dallas Liu
Prenses Azula Elizabeth Yu
Ateş Kralı Ozai Daniel Dae Kim
Iroh Amca Paul Sun-Hyung Lee
Amiral ZhaoKen Leung

Yapımda aralarında yer alan diğer isimler arasında Prey’in yıldızı Amber Midthunder’ın Prenses Yue rolünde, Danny Pudi Mekanist rolünde ve George Takei ise Koh rolünde yer alacak. Talihsiz lahana tüccarı rolü ise James Sie tarafından canlandırılıyor.

Sleepy Hollow’dan Albert Kim dizide yazar ve showrunner olarak görev alıyor. Toplamda birer saatten oluşan 8 bölümlük ilk sezon için post prodüksiyon süreci devam eden dizinin 2024 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.