18 Ekim 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.11.2023 11:08 | Son Güncelleme: 01.11.2023 11:34

Nicole Kidman ve Hugh Jackman başrolde: Mini dizi Faraway Downs'a ilk bakış

Kuzey Toprakları'nda geçen, aşk, savaş ve Avustralya'nın Çalınmış Kuşakları'nın dramını anlatan ve başrollerini Nicole Kidman ve Hugh Jackman'ın üstlendiği altı bölümlük mini dizi Faraway Downs'a ilk bakış
Nicole Kidman ve Hugh Jackman başrolde: Mini dizi Faraway Downs'a ilk bakış

Baz Luhrmann'ın altı bölümlük mini dizisi Faraway Downs, yönetmenin 2008 yapımı, 165 dakikalık dönem draması Australia filminin silinen sahnelerle birlikte yeniden kurgulanmasıyla ortaya çıktı.

Başrollerini Nicole Kidman ve Hugh Jackman'ın üstlendiği mini dizi, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçiyor. 21 Ekim'de düzenlenecek SXSW Sidney Sinema Festivali'nin kapanış filmi olarak prömiyer yapacak. Daha sonra 26 Kasım'da Disney+'ın Star bölümünde dünya çapında izleyicilere sunulacak.

Faraway Downs konusu

İngiliz Aristokrat Leydi Sarah Ashley (Kidman), asi kocasıyla yüzleşmek ve Avustralya'nın taşra bölgesindeki Faraway Downs adlı, bir milyon dönümlük sığır çiftliğini satmak için dünyanın öbür ucuna seyahat ediyor.

Kral Carney (Bryan Brown) adındaki acımasız Avustralyalı sığır baronu, onun topraklarını ele geçirme planları yaptığında, Sarah çiftliğini korumak için isteksizce kaba bir sığır çobanıyla (Hugh Jackman) güçlerini birleştiriyor. Çok geçmeden ikili arasında bir aşk başlar. 

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Australia'da olduğu gibi Faraway Downs'un oyuncu kadrosunda da Nicole Kidman, Hugh Jackman, Bryan Brown (King Carney rolünde), Brandon Walters (Nullah rolünde) ve Ben Mendelsohn (Kaptan Dutton rolünde) yer alıyor.

Faraway Downs fragmanı: