27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Giriş: 03.06.2022 04:30 | Son Güncelleme: 03.06.2022 04:32

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar

Bu hafta yerli platformlarda izleyiciyle buluşacak en yeni yapımları sizler için derledik...
Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar - Resim: 1

Ücretsiz içerik platformu PuhuTV’ye yeni gelen dünya çapındaki mini dizileri seçtik:

Lie With Me: Paranoya, güven ve yasak ilişki kavramlarına odaklanan bir psikolojik gerilim. Avusturalya’da yeni bir hayata başlamak isteyen İngiliz bir çift, gelen masum bir çocuk bakıcısı ve o kadar da masum olmayışının ortaya çıkışı… Charlie Brooks, Brett Tucker, Phoebe Roberts ile bir hafta sonunda izlenebilecek dört bölüm.

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar - Resim: 2

Gunpowder: Kit Harrington ve Liv Tyler’ın başrolünde olduğu dizi 1600’lerin başında İngiltere’de geçiyor. 60 dakikalık üç bölümde efsanevi kahraman Guy Fawkes ve Barut Komplosu’nun arka planını takip etmek ilginç olabilir. Savaşlar, devletler ve isyankarlar her zaman izlenecek bir şey verir.

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar - Resim: 3

Two Weeks To Live: Çocukken hayatta kalma eğitimi almış bir genç kadın başını derde sokar ve o dertlerden kurtulur. Tam İngiliz dizilerinden beklediğimiz şekilde üstelik. Heyecanlı dizinin ilk sezonu 23-24 dakikalık altı bölümden oluşuyor. Başrolde yine Game Of Thrones’dan tanıdık bir isim var: Maisie Williams. Yanında da Sian Clifford.

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar - Resim: 4

Deadwater Fell: Polisiye sever misiniz? Dört bölümlük bu Britanya dizisi korkunç bir cinayeti çözmeye çalışıyor. Dört kişilik bir ailenin evinde çıkan yangında sadece baba hayatta kalıyor. Ailenin o gece uyuşturulmuş olduğu ortaya çıkınca da araştırma başlıyor. Başrolde usta David Tennant harikalar yaratıyor.