27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.06.2023 15:30 | Son Güncelleme: 18.06.2023 15:45

Squid Game'den 2. sezon tanıtımı: Yeni oyuncu kadrosu açıklandı

Squid Game'in ikinci sezonu için hazırlıklar başladı. Netflix dün akşam Brezilya'da gerçekleştirdiği Tudum etkinliğinde dizinin 2. sezonuna ilişkin kısa bir tanıtım yayınladı. Tanıtımda oyuncu kadrosunda yer alacak yeni isimler açıklandı

Brezilya'nın São Paulo kentinde düzenlenen Tudum etkinliği sırasında Netflix, Squid Game'in ikinci sezonuna katılacak yeni oyuncuları açıkladı. Jung-jae, Gi-hun rolünü yeniden canlandıracak ve Hwang Dong-hyuk bu yılın sonlarına doğru yapımına başlanacak dizinin ikinci sezonunu yönetmek ve yürütücü yapımcılığını üstlenmek üzere geri dönecek. 

Lee Byung-hun Front Man karakteriyle geri dönerken, Wi Ha-jun polis dedektifi Jun-ho karakterini yeniden canlandıracak ve Gong Yoo da 2. sezonda yeniden yer alacak. Kısa bir tanıtım videosuyla popüler diziye yeni katıldığı duyurulan oyuncular ise şöyle: Yim Si-wanKang Ha-Neul, Park Sung-hoon ve Yang Dong-geun.

Yarışma Kasım'da yayınlanacak

Squid Game 17 Eylül 2021'de Netflix'te yayın hayatına başladı ve küresel bir fenomen haline geldi. Dizi, 28 günde 1,65 milyar saatten fazla izlendi ve 111 milyon hesaba ulaşarak Netflix'in başlangıçta 100 milyon aboneye ulaşan ilk dizisi oldu. Hala Netflix'in en çok izlenen dizisi olma ünvanını elinde bulunduruyor. 

Tudum sırasında Netflix ayrıca Squid Game'i gerçeğe dönüştüren The Challenge adlı yarışmanın da ön gösterimini yaptı. Yarışmada 456 oyuncu, bir reality show için en büyük ödül olan 4.56 milyon dolarlık nakit ödül için mücadele edecek. Yarışmacılar diziden esinlenen birçok oyunun yanı sıra bazı yeni oyunlarda yarışacak.  On bölümlük yarışma Kasım'da platformda izleyiciyle buluşacak.