29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.04.2023 11:30 | Son Güncelleme: 08.04.2023 14:42

Star Wars Celebrations'da Indiana Jones sürprizi

Londra’da gerçekleşen Star Wars Celebrations'da, Indiana Jones ve Kader Kadranı oyuncuları Phoebe Waller-Bridge ve Mads Mikkelsen ile yönetmen James Mangold’un katılımıyla gösterilen filmin yeni fragmanı ve afişi büyük heyecan yarattı
Star Wars Celebrations'da Indiana Jones sürprizi

Sinema tarihinin kült serilerinden Indiana Jones’un yeni filmi Indiana Jones ve Kader Kadranı'nın dünya prömiyerinin bu seneki Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirileceğinin açıklanmasının ardından Londra’da düzenlenen Star Wars Celebrations etkinliğinde büyük bir sürpriz yaşandı. Indiana Jones ve Kader Kadranı'nın yıldızları, yönetmeni ve yapımcıları, serinin hayranlarını filmin yepyeni fragmanı ve resmi afişini paylaşarak şaşırttı.

Oyuncular Phoebe Waller-Bridge ve Mads Mikkelsen ile yönetmen/senarist James Mangold ve yapımcı Kathleen Kennedy’nin katıldığı etkinlikte, Harrison Ford da ilettiği mesaj ile heyecanla beklenen serinin son filmine dair yeni detayları paylaştı.

Indiana Jones ve Kader Kadranı - Yeni resmi afiş

Efsanevi oyuncu Ford’un son Indiana Jones macerası olacak film, 18 Mayıs’ta Cannes Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek ve 30 Haziran’da ise sinemalarda gösterime girecek.

Indiana Jones ve Kader Kadranı'nın yeni fragmanı 

Indiana Jones ve Kader Kadranı'nın konusu

Beşinci macerada Indiana Jones'a vaftiz kızı Helena Shaw eşlik ediyor. İkili kaderi değiştirebileceği iddia edilen gizemli bir nesnenin peşinden koşarken, bir Indiana Jones macerasından bekleneceği gibi Nazilerle mücadele ediyorlar. 1969 yılında geçen film, ABD Hükümeti'nin bilimsel araştırmaları ve bilgileri paylaşmaları karşılığında Nazi bilim insanlarını affettiği Paperclip Operasyonu ve uzay yarışıyla bağlantılı.