29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Giriş: 13.11.2023 09:04 | Son Güncelleme: 13.11.2023 09:33

The Marvels tüm zamanların en düşük MCU haftasonu açılışını yaptı (ABD Box Office verileri: 10-12 Kasım)

Disney'in Marvel Sinematik Evreni artık gişeleri sallayan bir seri değil. 75 milyon ila 80 milyon dolar arasında açılış yapmasını beklenen The Marvels 47 milyon dolarlık açılışıyla MCU tarihinin en kötü çıkışını yaptı
The Marvels tüm zamanların en düşük MCU haftasonu açılışını yaptı (ABD Box Office verileri: 10-12 Kasım) - Resim: 1

10. Exorcist: İnançlı
1.2 milyon dolar

Konusu:

Başlarına gelenlerden sonra şeytanın en kötüsüyle yüzleşmek zorunda kalan bir adamın hikayesini konu ediyor. 12 yıl önce hamile olan karısını Haiti'deki depremde kaybeden Victor Fielding, kızı Angela'yı tek başına büyütür. Bir gün Angela ve arkadaşı Katherine, gittikleri ormanda kaybolur. Herkes onları arasa da kimse izlerine rastlamaz. Aradan geçen üç günün ardından Angela ve Katherine, başlarına gelenleri hatırlamadıkları bir şekilde geri gelir. Onların dönüşü ile bir dizi olay ortaya çıkar ve Victor kendisini şeytanın en kötüsüyle yüzleşmek zorunda bulur. Bu durum üzerine Victor, çaresizce benzer olaylara tanık olan Chris MacNeil’ı arar.

The Marvels tüm zamanların en düşük MCU haftasonu açılışını yaptı (ABD Box Office verileri: 10-12 Kasım) - Resim: 2

9. Radical
1.8 milyon dolar

Konusu:

Radical, ihmal, yolsuzluk ve şiddetle dolu bir Meksika sınır kasabasında yaşayan öğrencilerinin merakını, potansiyelini ve hatta belki de dehalarını ortaya çıkarmak için radikal ve yeni bir yöntem deneyen bir öğretmenin hikayesini konu ediyor.

The Marvels tüm zamanların en düşük MCU haftasonu açılışını yaptı (ABD Box Office verileri: 10-12 Kasım) - Resim: 3

8. Paw Patrol: Süper Film
1.8 milyon dolar

Konusu:

Süper güçler kazanan Paw Patrol üyelerinin maceralarını konu ediyor. Büyülü bir meteor Macera Şehri’ne çarptığında beklenmedik şeyler olur. Çarpan meteorun etkisi ile PAW Patrol yavruları süper güçler elde ederek Süper Köpekçiklere dönüşür. Ekibin en küçük üyesi olan Skye, elde ettiği güçler ile rüyaları gerçekleşir. Bu sırada yavruların ezeli rakibi olan Humdinger hapisten çıkar ve süper güçleri çalmak için çılgın bir bilim insanı ve iki kötü adam ile anlaşır. Artık Macera Şehri büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Süper Köpekçikler çok geç olmadan onları durdurmak için zorlu bir maceraya atılır.

The Marvels tüm zamanların en düşük MCU haftasonu açılışını yaptı (ABD Box Office verileri: 10-12 Kasım) - Resim: 4

7. Journey to Bethlehem
2.4 milyon dolar

Konusu:

Bir genç adam, aşk ve onur arasında yırtılıyor. Tacını korumak için her şeyi yapmaktan çekinmeyen kıskanç bir kral. Bu aile için canlı bir Noel müzik kutlaması, klasik Noel melodilerini yeni pop şarkılarıyla birleştirerek Meryem ve Yusuf'un ve İsa'nın doğumunun zamansız hikayesini müzikle dolu bir şekilde anlatıyor.