29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Giriş: 20.11.2023 09:06 | Son Güncelleme: 20.11.2023 09:32

The Marvels'a bir darbe de Açlık Oyunları'ndan (ABD Box Office verileri: 17-19 Kasım)

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı'nın açılış hafta sonunda 44 milyon dolar hasılat ile zirveye oturması The Marvels'a bir darbe daha vurdu. Film, ikinci hafta sonunda 10 milyon dolar hasılatla yüzde 79 kayba, yani Marvel tarihinin en büyük ikinci hafta sonu düşüşüne imza attı
The Marvels'a bir darbe de Açlık Oyunları'ndan (ABD Box Office verileri: 17-19 Kasım) - Resim: 1

10. Dolunay Katilleri
1.9 milyon dolar

Konusu:

20. yüzyılın başında arazilerinde çıkan petrol, Amerikan yerlisi Osage Halkı’na servet kazandırarak onları bir gecede dünyanın en zengin insanları haline getirir. Ancak bu zenginlik, çok sayıda cinayete de sebep olur. Cinayetleri araştıranlar da aynı kaderi paylaşır. Ölenlerin sayısı yirmi dördü aştığında ise davaya henüz kurulma aşamasında olan FBI atanır.  FBI dedektifi gizemli cinayetleri araştırırken korkunçö bir sırrı da açığa çıkarır. 

The Marvels'a bir darbe de Açlık Oyunları'ndan (ABD Box Office verileri: 17-19 Kasım) - Resim: 2

9. Priscilla
2.3 milyon dolar

Konusu:

Priscilla, dünyanın en ünlü çiftlerinden biri olan Elvis ve Priscilla Presley arasındaki ilişkiyi konu ediyor. Genç Priscilla Beaulieu, katıldığı bir partide Elvis Presley ile tanışır. Priscilla Elvis ile vakit geçirdikçe, rock'n'roll dünyasının dev yıldızı özel hayatında tamamen beklenmedik bir adama dönüşür. Priscilla için Elvis, yalnızlığına yoldaş, nazik bir arkadaş ve heyecanlı bir aşık olur.

The Marvels'a bir darbe de Açlık Oyunları'ndan (ABD Box Office verileri: 17-19 Kasım) - Resim: 3

8. Taylor Swift: The Eras Tour
2.4 milyon dolar

Konusu:

Taylor Swift : The Eras Tour, Taylor Swift'in nefes kesen Eras Tour konserini ve yıldızın kendisi de dahil olmak üzere çok sayıda tanıklıkla açıklanan devasa turnesini gözler önüne seriyor.

The Marvels'a bir darbe de Açlık Oyunları'ndan (ABD Box Office verileri: 17-19 Kasım) - Resim: 4

7. Next Goal Wins
2.5 milyon dolar

Konusu:

American Samoa takımının hikayesini baz alan Next Goal Wins, antrenör Thomas Rongen'in hikayesine odaklanıyor. Thomas Rongen, takımı en dipten FIFA Dünya Kupası'na kadar yükseltmesiyle tanınıyor.