29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Giriş: 15.12.2023 16:53 | Son Güncelleme: 15.12.2023 17:02

Ünlü modeller Antalya'daki Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıktı

Dosso Dossi Fashion Show'da, yeryüzünün tükenen kaynaklarına dikkati çekmek için özel hazırlanan defilede, baş manken Norveçli model Frida Aasen'a 70 Türk manken eşlik etti. Defilede, Cumhuriyet'in 100. yılına özel kırmızı kıyafetler de sergilendi
Ünlü modeller Antalya'daki Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıktı - Resim: 1

Victoria's Secret'in ünlü mankenlerinden Frida Aasen, Brezilya güzeli Maria Brechane ve Türkiye güzeli Nursena Say, Dosso Dossi Fashion Show'da Antalya'da podyuma çıktı. Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki Nest Convention Center'da düzenlenen defilenin baş mankeni Norveçli Frida Aasen oldu.

Ünlü modeller Antalya'daki Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıktı - Resim: 2

Aralarında Adriana Lima, Miranda Kerr, Kendal Jenner ve Isabeli Fontana'nın da olduğu onlarca top modeli podyumunda yürüterek dünyada ses getiren moda etkinliklerine imza atan Dosso Dossi Fashion Show, görkemli bir defile daha gerçekleştirdi.

Yeryüzü kaynaklarının doğru kullanımına dikkati çekmek amacıyla özel olarak hazırlanan podyumda düzenlenen defilenin baş mankeni Aasen'e aralarında Brezilya güzeli Maria Brechane ve Türkiye güzeli Nursena Say'ın da olduğu toplam 70 model eşlik etti.

Ünlü modeller Antalya'daki Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıktı - Resim: 3

Ünlü mankenler, Lady Estrella by Pınar Kerimoğlu, Of White ve Modalinda markalarının 2024 ilkbahar-yaz kreasyonlarından oluşan kıyafetleri, defileyi izleyen yaklaşık 2 bin konuğun alkışları arasında başarıyla sergiledi.

Ünlü modeller Antalya'daki Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıktı - Resim: 4

Cumhuriyet'in 100. yılına özel kıyafetler

Defilenin finalinde ise Frida Aasen ve 70 modelin, izleyenlere sürpriz yaparak Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen kırmızı kıyafetlerle podyumda yürümesi modaseverlerden uzun süre alkış aldı. Rumen şarkıcı Minelli de mankenlerin yürüdüğü podyuma çıkarak şarkı söyledi.