20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 15.07.2022 04:30 | Son Güncelleme: 10.11.2022 17:17

Zehirli aşk

The Girl From Plainville 2010’larda erkek arkadaşını telefon mesajlarıyla intihara sürükleyen Michelle Carter’ın gündemi sarsan hikayesini anlatıyor
Zehirli aşk

Dizide olan biteni anlatmadan önce özellikle ergen ebeveynlerinin bilmesi gerekenler var. Her şeyden önce Michelle Carter’ın erkek arkadaşı Conrad (Coco) Roy III’ün intiharı yeniden canlandırılıyor. Bol miktarda intihardan bahsediliyor, gençler birbirlerine ölmek istediklerini söylüyor, bunun yolları hakkında konuşuyor ve daha önceki intihar denemelerinden bahsediyorlar. Kendilerine zarar veriyorlar. Kendini kesmek, yeme bozukluğu gibi konular var. 

Canavar değil

The Girl From Plainville korkutucu ama duygusal bir dizi. Yaratıcıları Liz Hannah ve Patrick Macmanus yanlış ellerde kolaylıkla suistimal edilebilecek bir konuyu dengeli bir yaklaşımla ele almışlar. Michelle, Massachusetts - Plainville’de orta sınıf, hali vakti yerinde bir ailenin kızı. Coco ise Michelle’in evinden bir saat uzakta bir işçi kasabasında kiralık bir evde yaşıyor. Annesi Lynn boşanmış, çocuklarına düşkün bir kadın. 

Michelle ve Coco, Florida’da bir aile ziyareti sırasında tanışıyorlar. İkisi de farklı hayatlar yaşayan tipler. Ama birbirlerini bir yerden yakalıyorlar. Ardından telefon üzerinden bir dünya kuruyorlar. Bu mesajlaşma telefon ekranını göstermek yerine sanki ikisi aynı yerde konuşuyormuşçasına diyalog olarak veriliyor. Böylece ilişkilerinin içine giriyoruz. İlişki başta tatlı gençlik aşkı gibi görünüyor ama sonra zehirli bir hal alıyor.