15 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Giriş: 04.12.2023 09:07 | Son Güncelleme: 04.12.2023 09:38

Zirvede yine bir konser filmi var: Beyonce 1 numarada

Dünyaca ünlü pop şarkıcısının filmi Renaissance: A Film by Beyoncé ilk hafta sonunda 21 milyon dolarlık açılışa imza atarak listenin zirvesinde yer aldı. Gojira -1.0 ise yaptığı 11 milyon dolarlık açılışla birlikte sinemaseverler için sürpriz bir başarı oldu
Zirvede yine bir konser filmi var: Beyonce 1 numarada - Resim: 1

10. Kara Cuma
2.6 milyon dolar

Konusu:

Konusunu 2007 yapımı Grindhouse filmindeki sahte bir fragmandan alan Eli Roth imzalı Kara Cuma; bir seri katilin, kasabanın sakinlerinden bir hindi sunum tahtası yapma amacıyla, Şükran Günü'nde  Massachusetts'teki küçük bir kasabaya gelişini anlatıyor.

Zirvede yine bir konser filmi var: Beyonce 1 numarada - Resim: 2

9. Silent Night
3 milyon dolar

Konusu:

Sessiz Gece, oğlunun ölümünün sorumlularından intikam almak için suç dolu bir dünyaya adım atan acılı bir babanın hikayesini konu ediyor. Noel arifesinde kavgalı iki çete arasındaki çatışma, Brian Godlock'un oğlunun ölümüyle sonuçlanır. Kendisini dilsiz bırakan bir yaralanmanın ardından iyileşmeye çalışan Godlock, adaleti kendi elleriyle sağlamak, oğlunun ölümümün intikamını almak için harekete geçer.

Zirvede yine bir konser filmi var: Beyonce 1 numarada - Resim: 3

8. The Shift
4.4 milyon dolar

Konusu:

The Shift, sevdiği kadına geri dönmeye çalışırken kendisini bambaşka bir durumun içerisinde bulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Kevin adındaki bir adam, gerçekleri değiştirmek ve sevdiği kadına geri dönmek için mücadele eder. Ancak bu sırada karşısına kendisine zorluklar sunan Hayırsever olarak bilinen, dünya dışı güçlere sahip gizemli bir adam çıkar.

Zirvede yine bir konser filmi var: Beyonce 1 numarada - Resim: 4

7. Animal
6.1 milyon dolar

Konusu:

Bir oğlun babasına olan sevgisi. Çoğu zaman iş nedeniyle uzakta olan baba, oğlunun sevgisinin yoğunluğunu kavrayamaz. İronik bir şekilde, babasına ve ailesine duyduğu bu hararetli sevgi ve hayranlık, baba ve oğul arasında çatışma yaratır.