28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.11.2023 11:15 | Son Güncelleme: 03.11.2023 11:15

Zorlu PSM etkinlik takvimi: Gelecek hafta neler var? (6-12 Kasım)

Kültür sanat ve eğlence hayatının buluşma noktasına dönüşen Zorlu PSM gelecek hafta misafirlerini Balina, Lara Di Lara ve Nessi Gomes ve daha fazlasıyla buluşturmaya hazırlanıyor
Zorlu PSM etkinlik takvimi: Gelecek hafta neler var? (6-12 Kasım)

Zorlu PSM’de bu hafta, Zorlu PSM, Craft ve Freestage ortak yapımcılığında, İbrahim Çiçek’in yönettiği, Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in oynadığı Balina, 12 Kasım'da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Lara Di Lara, merakla beklenen Eskisi Gibi Değil albümünü 11 Kasım’da Zorlu PSM %100 Studio'da müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanırken müzik dünyasının eşsiz ve büyülü seslerinden biri olan Nessi Gomes, 11 Kasım'da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi'nde hayranlarıyla bir araya gelebilmek için sabırsızlanıyor.

Amadeus / 6 Kasım

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesi Amadeus yeni sezon temsillerine devam ediyor. Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertaiment iş birliği ile tiyatroseverlerle buluşan oyunun başrollerini Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Tansu Biçer (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Dilan Çiçek Deniz (Constanze Weber) paylaşıyor. Sahne önünde 35, sahne arkasında 20 kişiden oluşan toplam 55 kişilik dev ekibiyle sezonun en çok ses getiren prodüksiyonlarından birisi olan ve sahnelendiği her oyunda tüm biletleri tükenen Amadeus, dünyada bir ilk olan çalınabilir yazı karakteri sayesinde Pazarlama ve Reklamcılık alanlarında ödüller kazandı. 6 Kristal Elma ve 4 Felis ile bu ödülleri alan ilk ve tek tiyatro oyunu olmasının yanında ADC 100th Annual Awards'ta Logo kategorisinde ödül alarak uluslararası alanda başarı kazandı. XX. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde Yönetmenimiz Işıl Kasapoğlu En iyi Yönetmen, Selçuk Yöntem Sürekli Mükemmeliyet, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment En İyi Prodüksiyon, olmak üzere 3 dalda ödüle layık görüldü.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 695,00₺
2. Kategori: 545,00₺
3. Kategori: 445,00₺
4. Kategori: 345,00₺
5. Kategori: 245,00₺

Kel Diva / 6-7 Kasım

Bir İngiliz burjuva ailesinin, İngiliz koltuklarla döşenmiş oturma odası. Bir İngiliz akşamı. Yıkımın ortasında, Bay ve Bayan Smith, ellerinde kalan son İngilizlik kırıntılarıyla Bay ve Bayan Martin’i evlerinde ağırlayacaklar. Peki evde en ufak bir yangın başlangıcı bile yokken İtfaiye Şefi’nin Hizmetçi Mary’nin taburesi üzerinde ne işi var? Onlar Londra dolaylarındaysa bizi delirten, who? Bu kadar yabancılaştıran, what? Diva aslında kelse bizim gerçeğimiz saat kaçta gelecek? Bu karışıklığı sürdürmek kimin işine geliyor? Bilmeye çalışmayalım. Her şeyi olduğu gibi bırakalım. (mı?) Eugène Ionesco’nun, eşsiz kaleminden çıkan soyutlama ve absürdizmin kusursuz bir şekilde harmanlandığı bu oyun; Kel Diva adıyla sezon boyunca Zorlu PSM’de.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 693,00₺
2. Kategori: 528,00₺
3. Kategori: 385,00₺

Saatleri Ayarlama Enstitüsü / 7 Kasım

Doğu ve Batı, eski ve yeni, geleneksel ve modern kutupları arasında salınıp duran Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ölümsüz eseri Saatleri Ayarlama Enstitüsü, Serkan Keskin’in onlarca surete büründüğü bir oyunculuk şöleniyle sinema ve tiyatronun iç içe geçtiği çağdaş bir uyarlama olarak izleyici ile buluşuyor. Serdar Biliş’in yönetmenliğinde sahneye uyarlanan oyunun müziklerini Tuluğ Tırpan besteliyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori- 590,00₺
2. Kategori- 450,00₺
3. Kategori- 310,00₺
4. Kategori- 240,00₺
5. Kategori- 150,00₺

Kum Zambakları / 7 Kasım

Zorlu PSM Prodüksiyon’un Ortak Yapım kapsamında hayata geçirdiği oyunu Kum Zambakları, sezon boyunca %100 Studio’da izleyicisini bekliyor. Kum Zambakları insanlık tarihi boyunca çözülemeyen kadın erkek ilişkisini hem gerçek hem ironik hem de şiirsel boyutlarıyla ele alarak seyirciyi bir yolculuğa çıkarıyor. Tutkulu bir aşkın şiirselliğinin ve ruhları dans ettiren müziklerin yan yana geldiği bu oyun modern şehir hayatının içinde sıkışmış evli bir çiftin ilişki sürecine tanıklık etmemizi sağlıyor. Doğayı ve hayvanların doğal yaşamını yok eden insanlığın kendisiyle ve kadın erkek ilişkisi üzerinden birbiriyle olan çatışmasını eğlenceli bir dille tartışmaya açıyor. Seyirciler aşk ve şiddet arasında duygusal gitgeller yaşayan ve birbirini yok etmeye çalışan Duygu ve Fikret’in hayatının farklı evrelerine tanıklık ederken insanlığın doğayla olan ilişkini yeniden gözden geçiriyor.

Kapı Açılış: 20.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 176,00₺
Balkon- Kısıtlı Görüş: 143,00₺
Öğrenci: 116,50₺

Berk Karan / 7 Kasım

Başına gelen en güzel şeyin annesiz babasız büyümek olduğunu düşünen Berk Karan, hızlıca sahnelere yaklaşıyor. Berk Karan, tek kişilik gösterisi ile touché’de.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 198,00₺

Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı? / 8 Kasım

Muazzez İlmiye Çığ ile Büşra Sanay’ın Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı? kitabı, Türkiye’nin deneyim markasına dönüşüyor. Hayattan ne anlamalıyız? Bize zarar veren ilişkilerden nasıl uzak dururuz? Peki, kariyerimizi nasıl doğru planlarız ya da yaşam kalitemizi nasıl yükseltebiliriz? Pınar Sabancı soruyor, Türkiye‘nin nitelikli yüzleri: Sanatçılar, psikolog ve psikiyatrlar, deneyimli iş insanları, sporcular, gazeteciler ve bilim insanları yanıt veriyor. Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı? - Hayatı Güzelleştirme Yolları Zorlu PSM Turkcell Platinium Sahnesi’nde.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori 605,00₺
2. Kategori 550,00₺
3. Kategori 495,00₺

Kibritin Ucunda / 8 Kasım

30’larının başında bir plaza çalışanı olan Kerem, başarı hırsının, çocukluğunun ve küçük bir felaket sonrası ziyarete gelen geçmişinin gölgesinde, kendiyle uzun ve derin bir hesaplaşmaya girişir. Kafasının içinden gelen seslere engel olmaya bıraktığı o soğuk İstanbul akşamında tüm çocukluğu kar taneleri gibi yerlere dökülür. Kerem’in hayatı o gece bir kibritin ucunda. Zorlu PSM Prodüksiyonu’nun T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın maddi katkılarıyla tiyatro sahnelerine kazandırdığı, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazdığı Kayhan Berkin’in yönettiği, Rıza Kocaoğlu’nun oynadığı Kibritin Ucunda, sezon boyunca %100 Studio’da izleyicisiyle buluşuyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları;
Genel Satış: 242,00₺
Öğrenci: 121,00₺

Solanch De la Rosa / 8 Kasım

Latin, pop ve R&B türlerini kendine has üslubuyla yorumlayan, 9 senedir İstanbul’da yaşayan Kübalı şarkıcı Solanch De la Rosa, 8 Kasım'da touché’de sahne alıyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 352,00₺

Nessi Gomes / 11 Kasım

Müzik dünyasının eşsiz ve büyülü seslerinden biri olan Nessi Gomes, 11 Kasım'da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşacak. Ruhun sırlarını keşfeden ve müziğine derinlik katan bir şarkıcı ve söz yazarı olan Portekizli doğaçlama müzisyeni, muhteşem vokal yeteneği ve mistik dokunuşlarıyla dinleyicilerini büyülemeyi başarıyor. Kendine özgü müzikal tarzı ve unutulmaz şarkıları ile adından sıkça söz ettiren Nessi Gomes, müziğinde farklı tınılar ve etkileyici melodiler kullanarak dikkat çeken bir tarza sahip.

Kapı Açılış: 21.00
Etkinlik: 21.30

Bilet Fiyatları:
Ön Satış / 1. Kategori: ₺550,00
Ön Satış / 2. Kategori: ₺440,00

Beatgate / 11 Kasım

Keep the Underground Alive mottosu ve birbiri ardına yarattığı özgün etkinlik konseptleri ile 16 yıldır şehrin underground ruhunu ayakta tutan Beatgate, yeni serisi Keep It Real’in ikinci buluşmasında VITALIC sahne adı ile bilinen dünyaca ünlü DJ/ Prodüktör Pascal Arbez-Nicolas’ı ağırlıyor. 2001 yılında ilk EP'sini çıkaran ve elektronik müzik kariyerinde 20 yılı geride bırakan, dünyanın birçok farklı lokasyonunda büyük hayran kitleleri ile buluşan Fransız Tekno sahnesinin büyük yıldızlarından Vitalic’in İstanbul'da gerçekleştireceği performans için ajandanıza tarih notunu şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Kapı Açılış: 18.00
Etkinlik: 18.30

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 500,00₺

Lara Di Lara / 11 Kasım

Müziğe küçük yaşta başlayan yarı İsveçli yarı Türkiyeli Dilara Sakpınar, Istanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nden mezun olduktan sonra 123 ile müzik kariyerine başladı. Grup ile dört albüm kaydetti ve birçok yurtiçi- yurtdışı konser verdi. Besteci ve söz yazarı olarak zaman içinde biriktirdiği parçalar, "Oraya Doğru" adındaki ilk albümüyle hayat buldu. Müzikal yolculuğuna devam eden Lara Di Lara, bağımsız olarak çıkardığı single'lar ve Kamufle ile yaptığı Denge isimli ortak EP ile dinleyicilerine farklı deneyimler sunuyor. Şimdi ise Eskisi Gibi Değil albümü ile Zorlu Performans Sanatları Studio'da konser vererek yeni şarkılarını ilk kez seslendirecek.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları;
Ön Satış 1: ₺198,00

Timsah Ateşi / 11 Kasım

Başrollerini Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer’in paylaştığı Timsah Ateşi, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla olan çalkantılı hikayesini konu alıyor. Yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği oyun, 2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nin en iyi oyunları arasında yer aldı.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 445,00₺
2. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 345,00₺
3. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 225,00₺

Miray Akovalıgil / 11 Kasım

Miray Akovalıgil, kariyer, aşk, sağlık dahil her alanda başarı kavramını sorgulatan tek kişilik stand up gösterisiyle touché’de seyircileriyle buluşuyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 275,00₺

Balina / 12 Kasım

Zorlu PSM, Craft Tiyatro ve Free Stage ortak yapımcılığı ile Samuel D. Hunter’ın aynı isimli oyunundan uyarlanarak geçtiğimiz seneye damgasını vuran, Akademi Ödülleri’nde aldığı 3 adaylığın yanında, Brendan Fraser’a En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazandıran Balina, bir baba-kızın çok geç kaldıkları küçük bir kavuşma hikayesini anlatıyor. Zorlu PSM, Craft ve Freestage ortak yapımcılığında, İbrahim Çiçek’in yönettiği oyun; Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in performanslarıyla Balina, 12 Kasım'da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: ₺645,00₺
2. Kategori: ₺535,00₺
3. Kategori: ₺425,00₺
Öğrenci: ₺195,00₺