26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.04.2022 20:19 | Son Güncelleme: 12.04.2022 22:43

Zorlu PSM'den mayıs ayı boyunca sürecek caz konserleri

Zorlu PSM, mayıs ayı boyunca, EFG Londra Caz Festivali ve PSM’de Caz konserleri ile caz severleri dünya çapındaki caz müzisyenlerinin performanslarıyla buluşturmaya hazırlanıyor
Zorlu PSM'den mayıs ayı boyunca sürecek caz konserleri

Zorlu PSM, “PSM’de Caz” ve “EFG Londra Caz Festivali” küratörlüğündeki London X İstanbul etkinlikleri ile mayıs ayında caz müziği dinletileri sunacak. Caz’ın usta isimlerinin yer alacağı ve “Dinle, hisset, keşfet! PSM’de Caz ile dünyan değişsin!” mottosuyla yola çıktığı serisi “PSM’de Caz” ile bu yıl 30’uncu yıl dönümünü kutlayan dünyaca ünlü EFG Londra Caz Festivali’ni özel bir konser serisi ile Zorlu PSM’nin sahnelerinde cazseverlerle buluşturacak.

Etkinlik programı

4 Mayıs’ta İsveçli Lisa Ekdahl, 10 Mayıs’ta Grammy ödüllü caz-füzyon grubu Yellowjackets, 13 Mayıs’ta “Erol Evgin Caz Söylüyor” konseptiyle Erol Evgin, 20 Mayıs’ta Anouar Brahem ve trompet ustası Sefi Zisling, 21 Mayıs’ta Liraz, 26 Mayıs’ta Ethio-Jazz’ın kurucuları arasında gösterilen; caz ve funk’ı geleneksel Etiyopyalı halk melodileriyle harmanlayan Mulatu Astatke, 27 Mayıs’ta virtüöz davulcu Jojo Mayer’in projesi NERVE, Zorlu PSM’de yer alacak.