06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.06.2023 09:22 | Son Güncelleme: 29.06.2023 10:28

Madonna yoğun bakımda: Dünya turnesi ertelendi

Dünyaca ünlü sanatçı Madonna’nın 15 Temmuz’da başlayacak olan dünya turnesi, yakalandığı ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle ertelendi
Madonna yoğun bakımda: Dünya turnesi ertelendi

Popun Kraliçesi'nin hastaneye kaldırıldığı ve birkaç gün yoğun bakımda kaldığı açıklandı. 64 yaşındaki sanatçının menajeri Guy Oseary "24 Haziran Cumartesi günü Madonna, yoğun bakımda birkaç gün kalmasına neden olan ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandı. Sağlığı iyiye gidiyor ancak halen tıbbi bakım altında. Tam bir iyileşme bekleniyor" dedi.

"Turne için yeni bir tarih belirlenecek"

Oseary, Madonna'nın 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayacak olan dünya turnesinin bu nedenle ileri bir tarihe ertelendiğini duyurarak, "Turne için yeni bir başlangıç tarihi ve yeniden planlanan şovlar da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı planlar planlamaz sizinle paylaşacağız" dedi.

"Onu kaybedeceğimizden korktuk"

Madonna’nın aile üyeleri durumun çok ciddi olduğunu ve günler boyunca onu kaybedeceklerine inandıklarını söyledi.  64 yaşındaki yıldız şarkıcının ailesi onun mesleğini ve kariyerini kendi sağlığının bile önünde tuttuğunu ve bunun ölümcül hale gelmesinden korktuklarını söyledi.

"Kendini yenilmez sanıyor"


“Kendini hala genç, üstelik de yenilmez sanıyor. Ancak böyle değil” diyen aile “Onu gerçekten kaybedeceğimize inandığımız çok zor birkaç gün geçirdik. Madonna’nın ucunda ölüm bile olsa ününü ve kariyerini sağlığı dahil her şeyin önüne koyacağından korkuyoruz” açıklamasını yaptı.