05 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 06.03.2024 11:53 | Son Güncelleme: 06.03.2024 12:52

Seksenler dizisi oyuncusu Efe Deprem hayatını kaybetti

Seksenler dizisinin Rıza'sı olarak tanıtan Efe Deprem dün geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatın kaybetti. 41 yaşındaki oyuncunun vefat haberini aynı zamanda meslektaşı olan eşi Burcu Altın Deprem ve bağlı olduğu ajans sosyal medya hesaplarından duyurdu
Seksenler dizisi oyuncusu Efe Deprem hayatını kaybetti

Aralarında Veda, Seksenler, Evim Sensin, Aşk Oyunu,'Mutluyuz'un olduğu sinema filmi ve TV dizilerinde rol alan Efe Deprem dün akşam geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Kaza nasıl oldu?

Efe Deprem, dün akşam saat 19.30 sularında kendisine ait 41 ASH 753 plakalı motosikletiyle Mecidiyeköy yönünde E-5 üzerinde seyir halindeyken kaza yaptı. Deprem, Çağlayan Metrobüs durağına 300 metre mesafede bariyerlere çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ünlü oyuncuya ilk müdahale yapıldı. Ancak Efe Deprem, ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Bir kız çocuk babası olan Efe Deprem, son olarak başrollerini İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu ve Başak Parlak'ın oynadığı komedi filmi Mutluyuz'da rol almıştı. (Fotoğraf Burcu Altın Deprem ev Efe Deprem)

 

Efe Deprem'in vefat haberi, bağlı olduğu ajans tarafından yapılan; "Sevgili oyuncumuz Efe Deprem'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Efe Deprem'e Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz" mesajıyla duyuruldu. Efe Deprem'in eşi Burcu Altın da aynı paylaşımı kendi sosyal medya hesabından yayımladı.  Deprem bugün ikindi namazında İstanbul Üsküdar'daki Şakirin Camii'nde düzenlenecek cenaze töreni sonrası son yolculuğuna uğurlanacak. 

 

 

 

 

Kaynak: AA