06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 16.01.2024 17:25 | Son Güncelleme: 16.01.2024 19:23

Succession eşyası açık artırmayla satıldı

Emmy gecesine damga vuran Succession dizisinde kullanılan eşya açık artırmaya çıkarıldı. Dizide Roman’ın babasına yazdığı kartlar 25 bin dolardan, Kendall’ın giydiği ayakkabılar 2 bin 125 dolardan satıldı
Succession eşyası açık artırmayla satıldı

Dört sezondur ödüllere doymayan HBO dizisi Succession’da kullanılan 236 eşya US Heritage Auctions tarafından açık artırmaya çıkarıldı. Dizinin dördüncü sezonunun ikinci bölümünde Kendall karakterinin giydiği Tom Ford ayakkabılar 2 bin 125 dolarlık fiyat etiketiyle dikkat çekti. Ancak en pahalı ürün, Roman karakterinin son sezonda babasının cenazesine bıraktığı pembe kartlardı. Kartlar tam 25 bin dolardan satıldı.

Babalarının medya şirketini devralmak için yarışan üç aşırı zengin kardeşin hikayesini konu alan Succession, geçtiğimiz mayıs ayında sona erdi ancak popülerliğini ödül sezonlarındaki başarılarıyla domine etmeye devam ediyor. Geçen hafta dizi en iyi TV drama dizisi de dahil olmak üzere dört Altın Küre kazandı.

Listelenen en ikonik ürünlerden biri aşırı derecede geniş olan Burberry çantaydı. Çanta 18.750 dolara satıldı. Koleksiyoncular ayrıca Lukas Matsson karakterinin e-sigara cihazı, Roman'ın Walmart çocuk tişörtü ve Kendall'ın kurgusal Forbes kapak sayısı için de yarıştı. Tişört 1.875 dolara alıcı buldu.

“Daha memnun olamazdık”

Heritage Screenbid Genel Müdürü Jax Strobel yaptığı açıklamada, "Cumartesi günkü müzayededen daha memnun olamazdık. Roy mirasından bir parçayı eve götürenlerin de aynı şekilde hissedeceğinden eminiz" dedi. Strobel ayrı bir açıklamasında, müzayedeye yalnızca koleksiyonerlerin değil, dizinin hayranlarının da katılım sağladığını söyledi.

 Dizi, karakterlerin kıyafetlerini belgeleyen Instagram hesaplarının açılmasına yol açtı ve sessiz lüks moda trendini fitilini ateşlediği kabul edildi. Artık birkaç şanslı koleksiyoncu Kendall'ın 7.500 dolara satılan Prada takımına veya Shiv Roy'un Max Mara kıyafetlerine sahip.