13 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.03.2024 20:09 | Son Güncelleme: 14.03.2024 20:16

CHP'den para sayma görüntüleriyle ilgili açıklama: Bu işlerden medet umanlar avuçlarını yalayacak

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, İstanbul İl Başkanlığı binasında çekildiği iddia edilen para sayma görüntüleriyle ilgili, "Bu tip provokatif, çamur atma niteliğindeki işler her seçim öncesinde yaşanıyor. Bundan medet umanların avuçlarını yalayacaklarını çok büyük bir rahatlıkla söyleyebilirim" dedi
CHP'den para sayma görüntüleriyle ilgili açıklama: Bu işlerden medet umanlar avuçlarını yalayacak

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, partinin İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerine ilişkin konuştu. Yücel, MYK toplantısının ardından düzenlenen basın toplantısında, söz konusu iddiayla ilgili soru üzerine, "İstanbul İl Başkanlığı binamızın satın alındığı dönemde kayıt altına alınan para sayma görüntüleriyle ilgili MYK toplantımızda herhangi bir gündem olmadı, herhangi bir tartışma geçmedi" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu konuda gerekli açıklamayı yaptığını belirten Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Seçimlere 20 gün kala böyle bir şeyin gündeme getirilmesi, AKP iktidarının, yandaşlarının ve onlardan medet umanların yine bir panik yaşadıklarını ve çaresizlik içerisinde olduklarını çok net bir şekilde gösteriyor. Bu tip provokatif işler, bu tip çamur atma niteliğindeki işler ve eylemler, her seçim öncesinde, her seçim arifesinde yaşanıyor Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarına, siyasetçilere ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelik. Dolayısıyla bundan medet umanların avuçlarını yalayacaklarını çok büyük bir rahatlıkla söyleyebilirim."

Kaynak: AA