04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.02.2024 21:04 | Son Güncelleme: 15.02.2024 21:52

CHP'nin seçim sloganı ve şarkısı belli oldu: İşimiz gücümüz Türkiye

CHP'nin seçim sloganı 'İşimiz gücümüz Türkiye' oldu. Barış Manço’nun ‘Anlıyorsun değil mi’ eserinden uyarlanan seçim şarkısı da yayınlandı. Tanıtım videosunda 14 belediye başkan adayı Genel Başkan Özgür Özel'le birlikte yürürken Hatay Büyükşehir adayı Lütfü Savaş'ın yer almaması dikkat çekti
CHP'nin seçim sloganı ve şarkısı belli oldu: İşimiz gücümüz Türkiye

CHP'nin yerel seçim kampanyasında kullanacağı slogan ve seçim şarkısı belli oldu. Kampanya tanıtım videosu Genel Başkan Özgür Özel ve partinin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. 

Partinin seçim sloganı 'İşimiz gücümüz Türkiye' oldu. Barış Manço’nun ‘Anlıyorsun değil mi’ eserinden uyarlanan seçim şarkısında da bu slogan kullanıldı. 

CHP'nin seçim şarkısının sözleri şöyle,

Ülkem güzel mi güzel en iyiyi hak eder
Uğruna her şeye değer, biliyorsun değil mi?
Çalışmaya aşığız, durmak yakışmaz bize
İşimizi gücümüz Türkiye, duyuyorsun değil mi?

Yapacak çok iş var daha, yorulmak yok hiç bizlere
İşimiz gücümüz Türkiye, yetişiriz her yere
Hazırız biz yine, durmak bilmeyenlerle
Gücümüz Türkiye, işimiz belediye

Lütfü Savaş yer almadı

Tanıtım videosunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay'ın yurttaşlarla bir araya geldiği ve Genel Başkan Özel'le birlikte yürüdüğü görüntülere yer verildi. Yeniden aday gösterilmesi tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın videoda yer almaması dikkat çekti. Gazete Duvar'ın parti kaynaklarına dayandırdığı haberine göre Savaş, çekimlerin yapıldığı depremin yıldönümüne denk gelen 5-6-7 Şubat tarihlerinde Hatay'dan ayrılamadığı için çekimlere katılamadı.