17 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 17.01.2024 11:35 | Son Güncelleme: 17.01.2024 15:29

İYİ Parti'nin Antalya, Giresun, Kars, Kocaeli ve Kırklareli adaylarını açıkladı

İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında bazı belediye başkanı adaylarını duyurdu. Akşener Antalya Büyükşehir adayının Nesrin Ünal olduğunu açıkladı
İYİ Parti'nin Antalya, Giresun, Kars, Kocaeli ve Kırklareli adaylarını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada 31 Mart yerel seçimleri için belirlenen Antalya, Giresun, Kocaeli, Kars ve Kırklareli adaylarını duyurdu. Akşener, Antalya 21. Dönem Milletvekili Dahiliye Uzmanı Dr. Nesrin Ünal'ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu duyurdu.

Harun Cici Giresun adayı olarak açıklanırken, Metin Özat da Kars için aday gösterildi. Gencay Yıldıztekin'i Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak duyuruldu. Kırklareli adayı ise Ali Dermenci olarak açıklandı.

"Şahsıma hakarettir"

Konuşmasında AK Parti ile anlaşma yaptığı yönündeki iddialara da yanıt veren Akşener, "Eğer AK Parti ile bir el sıkışmamız olsa idi, bizim bir milletvekilimizin Eskişehir'den aday gösterilmesi mümkün olur muydu? Anlaşma olsaydı böyle bir şey olabilir miydi? Basbaya şahsıma hakarettir" ifadelerini kullandı.