09 Ekim 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Giriş: 02.09.2024 09:15 | Son Güncelleme: 02.09.2024 09:24

ABD Box Office verileri: Deadpool & Wolverine 6. haftasında da gişenin hakimi

Disney'in Marvel yapımı Deadpool & Wolverine, altıncı haftasında da gişe zirvesindeki yerini koruyor. Filmin ABD hasılatının 600 milyon doları aşması beklenirken yeni vizyona giren Reagan ve Afraid ise sessiz bir başlangıç yaptı
ABD Box Office verileri: Deadpool & Wolverine 6. haftasında da gişenin hakimi - Resim: 1

Yaz sezonunun sonu yaklaştıkça, gişe performansları da hız kesiyor. Disney'in Marvel Stüdyoları yapımı Deadpool & Wolverine, vizyondaki altıncı hafta sonunda bir kez daha gişe listelerinin zirvesinde yer alarak başarısını sürdürüyor. Film, başrollerinde Dennis Quaid'in yer aldığı biyografik drama Reagan ve Blumhouse'un korku filmi Afraid gibi yeni yapımların gölgesinde kalmasıyla liderliğini pekiştirdi.

Cuma günü 3,6 milyon dolar hasılat elde eden Deadpool & Wolverine, önceki hafta sonuna kıyasla sadece %26'lık bir düşüş yaşadı. Film, yalnızca Alien: Romulus'un açılışında kısa bir süreliğine birinciliği kaptırsa da, bir aydan uzun süredir gişede zirvedeki yerini koruyor. Filmin önümüzdeki günlerde yurt içi hasılatının 600 milyon doları aşması bekleniyor. Bu, bugüne kadar sadece 15 filmin erişebildiği prestijli bir başarı olarak dikkat çekiyor.

ABD Box Office verileri: Deadpool & Wolverine 6. haftasında da gişenin hakimi - Resim: 2

1. Deadpool & Wolverine
15 milyon dolar

ABD Box Office verileri: Deadpool & Wolverine 6. haftasında da gişenin hakimi - Resim: 3

2. Alien: Romulus
9.3 milyon dolar

ABD Box Office verileri: Deadpool & Wolverine 6. haftasında da gişenin hakimi - Resim: 4

3. Bizimle Başladı Bizimle Bitti
7.4 milyon dolar