19 Nisan 2024, Cuma
Giriş: 10.05.2022 18:45 | Son Güncelleme: 10.05.2022 19:10

Avatar: The Way of Water'ın (Avatar: Suyun Yolu) konusu, oyuncu kadrosu ve merak edilenler

Sinema tarihinin en çok izlenen filmi Avatar'ın devamı The Way of Water'dan (Avatar: Suyun Yolu) ilk fragman yayınlandı. Böylece 4 yıl gecikmeli de olsa 16 Aralık 2022'de izleyiciyle buluşacak film için şimdiden nefesler tutuldu. İşte Avatar 2 hakkında bilinenler ve merak edilenler
Avatar: The Way of Water'ın (Avatar: Suyun Yolu) konusu, oyuncu kadrosu ve merak edilenler - Resim: 1

Avatar: The Way of Water'ın (Avatar: Suyun Yolu) dün yayınlanan ilk fragmanı 13 yıl aradan sonra gelecek devam filmi hakkında merak edilen birçok ayrıntıyı ortaya çıkardı. Avatar 2 hakkında bilinenler ve fragmanla ortaya çıkan ayrıntılar şimdiden gündeme oturdu... Avatar: The Way of Water'ın adeta fenomen olmasının nedeni elbette ilk filmin başarısı. 2009 yılında James Cameron'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Avatar, üç boyutlu sinema tekniğinin de etkisiyle tarihin en çok izlenen filmi olmayı başardı. Yıllardır devam eden bu unvan da ikinci filme olan ilgiyi zirveye taşıdı...

Avatar: The Way of Water'ın (Avatar: Suyun Yolu) konusu, oyuncu kadrosu ve merak edilenler - Resim: 2

İlk olarak gösterim tarihi 2016 sonu olarak açıklanan film, bir senelik bir ertelemeyle 2017’nin Noel’ine çekildi. Film, 2018’in kış aylarında vizyonda olacaktı. Buna rağmen yaşanan aksilikler ve Covid-19 salgını Avatar: The Way of Water'ın ancak 16 Aralık 2022'de izleyiciyle buluşmasına izin verdi...En azından tanıtım sürecinin başlamış olması yeni bir ertelemenin gündemde olmayacağını gösterdi. Seriyi takip eden devam filmleri 2024, 2026 ve 2028 yıllarında vizyona girecek.

Avatar: The Way of Water'ın (Avatar: Suyun Yolu) konusu, oyuncu kadrosu ve merak edilenler - Resim: 3

Avatar: The Way of Water oyuncu kadrosu

James Cameron'ın yine yönetmen koltuğunda oturduğu filmin yapımcılığını 2019 yılında 20th Century Fox’u satın alan Disney üstleniyor. Avatar: The Way of Water'ın (Avatar: Suyun Yolu) oyuncu kadrosunda ise Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement ve Kate Winslet'tan oluşuyor.

Avatar: The Way of Water'ın (Avatar: Suyun Yolu) konusu, oyuncu kadrosu ve merak edilenler - Resim: 4

Avatar: The Way of Water konusu

Film Avatar'ın ana karakterleri Jake Sully ve Neytiri'nin maceralarını bıraktığı yerden anlatmaya devam edecek. Büyük oranda Sully Ailesi'ne odaklanacak. Fragman da ikilinin çocukları olduğuna ve onları korumaları gerektiğine işaret ediyor. Ancak çiftin görünüşe göre Na'vi çocuklarının yanı sıra bir de 'insan yavrusu'na göz kulak olması gerekiyor. Bununla birlikte tanıtım videosunun sonunda Jake, "Bildiğim bir şey var. Nereye gidersek gidelim bu aile bizim kalemiz" ifadelerini kullanıyor. Fragman filmin, Pandora'nın parlak mavi doğasına özellikle denizine daha derinlemesine bir bakış sağlayacağına da işaret ediyor.