25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Giriş: 06.11.2022 16:20 | Son Güncelleme: 06.11.2022 17:46

Brad Pitt'ten Jennifer Lawrence'a nefret ettikleri filmleri itiraf eden 25 oyuncu

Sizin izlerken belki de etkisinde kaldığınız filmler hakkında aktörlerin ne hissettiğini hiç düşündünüz mü? İşte rol aldıkları filmlerden ne kadar nefret ettiklerini itiraf eden 25 oyuncu. Brad Pitt, Jennifer Lawrence, Jim Carrey...
Brad Pitt'ten Jennifer Lawrence'a nefret ettikleri filmleri itiraf eden 25 oyuncu - Resim: 1

En büyük pişmanlıklarınız nelerdir? Bu bir gazetecinin bir oyuncuya sorabileceği en bariz sorulardan biri  ancak cevap her zaman pek net olmaz. Çoğu oyuncu süper kahraman olarak, eski sevgili olarak ya da başkası tarafından yazıldığına inandıkları filmlerde yer aldıkları zamanlar senaryolar hakkında olumsuz konuşur.

Aralarında Charlize Theron'un da bulunduğu pek çok oyuncu bir işi yalnızca yönetmenin filmografisi nedeniyle kabul ettiklerini ancak daha sonra işbirliklerinin nihai sonuçları karşısında hayal kırıklığına uğradıklarını söylediler. Son olarak Jennifer Lawrence, 2016 yapımı bilim kurgu filmi Passengers'a pek sıcak bakmadığını açıkladı. The Independent rol aldıkları filmleri beğenmediklerini itiraf eden 25 oyuncuyu yazdı...

Brad Pitt'ten Jennifer Lawrence'a nefret ettikleri filmleri itiraf eden 25 oyuncu - Resim: 2

George Clooney - Batman & Robin (1997)

Michael Keaton, Christian Bale ve Ben Affleck ekranda Pelerinli Savaşçı'yı canlandırdı. Ancak, sadece bir tanesi Batnipples'lı bir takım elbise giydi ve o da George Clooney idi.  Clooney bir keresinde rolüyle ilgili olarak "Şunu söylemeliyim ki o zamanlar bunun çok iyi bir kariyer hamlesi olacağını düşünmüştüm. Ama değilmiş" ifadelerini kullandı.

Brad Pitt'ten Jennifer Lawrence'a nefret ettikleri filmleri itiraf eden 25 oyuncu - Resim: 3

Halle Berry - Kedi Kadın (2004)

Halle Berry, Razzie ödülünü şahsen kabul eden az sayıdaki aktörden biri olmaya devam ediyor. Ona bu işi ayarlayan menajeri hakkında "Beni o kadar çok seviyor ki, saçma olduğunu bildiği projelerde bile beni ikna ediyor" dedi. Kısa süre önce Jimmy Kimmel'a yaptığı açıklamada filmin başarısızlığının yükünü taşıdığını söyledi. Berry, "Filmin elde ettiği ya da edemediği başarı her nasılsa benim hatammış gibi görünüyordu. Ama gerçekten benim hatam değildi" dedi.

Brad Pitt'ten Jennifer Lawrence'a nefret ettikleri filmleri itiraf eden 25 oyuncu - Resim: 4

Ben Affleck - Daredevil (2003)

Eğer siz Daredevil'dan nefret ediyorsanız, Ben Affleck daha çok nefret ediyor. Aktör 2007'de Entertainment Weekly'ye "Daredevil hiç işe yaramadı. Viral olmak isteseydim, daha az kibar olurdum" dedi. Suicide Squad ,Batman ve Superman'de Bruce Wayne rolünü kabul ederek süper kahraman türünü bir kez daha denedi. Çok iyi olmasa da biraz daha iyi sonuçlar elde etti.