24 Nisan 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 30.03.2023 11:10 | Son Güncelleme: 30.03.2023 16:19

Hava Muhalefeti'nden ilk fotoğraflar geldi

Güldür Güldür Show yaratıcılarının, yüksek dozda kahkaha vadeden Hava Muhalefeti filmi'nden yeni fotoğraflar geldi. Yıldız oyuncu kadrosuyla 14 Nisan’da sinemalarda izleyicileriyle buluşuyor
Hava Muhalefeti'nden ilk fotoğraflar geldi

Yönetmenliğini Murat Kepez’in üstlendiği Güldür Güldür Show yaratıcılarının yeni filmi Hava Muhalefeti filmi 14 Nisan’da izleyicilerle buluşuyor. Başrollerini Ali Sunal ile Doğa Rutkay’ın paylaştığı ve Ege Kökenli, Burak Hakkı’nın yer aldığı filmde senaryoyu Murat Kepez, Eray Akyamaner, Uğur Güvercin ve Ayberk Sak kaleme aldı.

Hava Muhalefeti filminin oyuncu kadrosunda ise; Ali Yoğurtçuoğlu, Kemal UçarKerem AtabeyoğluBülent SeyranÜnal Yeter, Kadir PolatçıMekin SezerMazlum Çimen, Aziz Aslan, Serkan Tatar gibi değerli isimler yer alıyor.

Filmin konusu ise Milletvekili adayı olan Cemil Yıldırım, sevgilisi Gözde ile birlikte hafta sonu kaçamağı yapmak için Bodrum uçağındaki yerlerini almışlardır. Küçük bir kaçamak diye başlayan hafta sonu tatili çok eğlenceli bir yolculuğa dönüşecektir. İkili ve uçaktaki diğer yolcular kendilerini bekleyen sürprizlerden habersizdir.