15 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Giriş: 12.04.2023 15:51 | Son Güncelleme: 12.04.2023 17:06

Tom Hardy'den DiCaprio'ya: En iyi Hollywood yıldızlarının en kötü performansları

Hatalar yapılmak için vardır ama eğer ucunda milyonlar tarafından kötü bir şöhretle anılmak varsa bu hatalardan kaçmak imkansız. The Independent en iyi oyunculardan bazılarının kariyerlerindeki en kötü performansını listeledi
Tom Hardy'den DiCaprio'ya: En iyi Hollywood yıldızlarının en kötü performansları - Resim: 1

Herkes birçok kez hata yapar sadece bu yanlışları yaparken dünya çapında milyonlarca insan tarafından izlenmezler. Ancak aktörler için hayat hiç bitmeyen bir eleştir silsilesidir ve milyonlarca izlenmekten kaçamazlar. Kötü bir oyunculuk performansı, harika bir performans kadar uzun süre konuşulabilir ve hiçbir aktör bundan muaf olamaz.

Bazen bu performanslar küçümseme ve alaydan başka bir şeyle karşılaşmaz fakat bazı zamanlarda eleştiren gözlerin radarından bir şekilde kaçmayı başarırlar. Fakat her zaman hatalı olanın oyuncular olmadığını unutmamak gerekir. Bu listedeki performansların çoğu, kalitesiz senaryolar veya film yapımcılığı tarafından hayal kırıklığına uğratılan oyuncularla dolu.

İster Robert DeNiro gibi emektar bir efsane, ister Leonardo DiCaprio ya da Tom Hardy gibi oyunculuklarının zirvesinde olan yıldızlar olsun, en iyi oyuncular bile gerçekten korkunç işler yapabileceklerini kanıtladı. İşte The Independent'ın en iyi oyunculardan bazılarının en kötü performansını içeren listesi;

Tom Hardy'den DiCaprio'ya: En iyi Hollywood yıldızlarının en kötü performansları - Resim: 2

Tom Hanks – Cloud Atlas (2012)

Tom Hanks, Wachowski kardeşlerin iddialı destanında aslında altı farklı rolde oynuyor ve hiçbirinde kötü değil. Ancak gangsterden romancıya dönüşen Duster rolündeki performansı, Hanks'in tüm kariyerinin en kötü oyunculuğu olabilir. Gülünç derecede geniş ve görünüşte İrlandalı olan ama kötü bir aksanla izleyici karşısına çıkan Duster, çöp kutusunda kalması gereken bir eser.

Tom Hardy'den DiCaprio'ya: En iyi Hollywood yıldızlarının en kötü performansları - Resim: 3

Nicolas Cage – The Wicker Man (2006)

Nicolas Cage'in kalibresinde olup da bu kadar çok kötü performans sunan çok az oyuncu var. Onun kariyeri kutuplaştırıcı aşırılıklardan oluşuyor. Cage'in 2006 yapımı Wicker Man gülünç bir aşırılık olarak karşımıza çıkan kırsal korku korku filmi. Bunu izledikten sonra bir daha asla aynı şekilde arı diyemeyeceksiniz.

Tom Hardy'den DiCaprio'ya: En iyi Hollywood yıldızlarının en kötü performansları - Resim: 4

George Clooney – Batman & Robin (1997)

Bu kötü şöhretli süper kahraman fiyaskosunun suçu sadece Clooney'nin üzerine yıkılamaz. Bu film baştan aşağı saçma, hoşgörüsüz ve yanlış tasarlanmış. Ancak Ocean's Eleven'ın yıldızı, pelerinli savaşçıya bürünerek kesinlikle zafer kazanmıyor ve ortaya hafızalardaki en kötü Batman çıkıyor.