06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.01.2024 19:47 | Son Güncelleme: 27.01.2024 20:38

2,5 yıllık anlaşma: Kayserispor'da Burak Yılmaz dönemi

Mondihome Kayserispor, teknik direktörlüğe Burak Yılmaz'ın getirildiğini duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Yılmaz'la 2,5 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi
2,5 yıllık anlaşma: Kayserispor'da Burak Yılmaz dönemi

Trendyol Süper Lig ekibi Mondihome Kayserispor'da Recep Uçar'la yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Burak Yılmaz getirildi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Burak Yılmaz ile 2,5 yıllığına anlaşmaya varmıştır" denildi. 

Kayserispor'un yeni teknik direktörü Burak Yılmaz, kente geldi. Yılmaz, Kayseri Havalimanı'nda kulüp menajeri Yunus Akbulut tarafından karşılandı. 

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Yılmaz, kendisine güvenen Kayserispor camiası ve Başkan Ali Çamlı'ya teşekkür ederek, "İlk teknik direktörlük deneyimim. Genç bir antrenörüm, hırslı bir antrenörüm. Allah'ın izniyle hep birlikte Kayserisporumuzu iyi yerlere getireceğiz" dedi. Havalimanına gelen sarı-kırmızılı taraftarlar da yaktıkları meşalelerle Yılmaz'a sevgi gösterisinde bulundu. 

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcısı olarak sezona başlayan Burak Yılmaz, Güneş'in görevinden ayrılmasının ardından kısa süreliğine siyah-beyazlı takımın başında yer almıştı.

Kaynak: AA