21 Eylül 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Giriş: 02.10.2023 23:59 | Son Güncelleme: 03.10.2023 00:17

Al-Nassr Ronaldo ile maçı çevirdi: Taraftarlar Joker afişi açtı

Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi'nin E grubu maçları kapsamında, Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımı, Tacikistan'ın İstiklal Dushanbe takımı ile başkent Riyad'taki Alawwal Park Stadyumu'nda karşılaştı. Mücadele öncesi Al-Nassr taraftarları, açtıkları Joker afişiyle dikkat çekti
Al-Nassr Ronaldo ile maçı çevirdi: Taraftarlar Joker afişi açtı - Resim: 1

AFC Şampiyonlar Ligi'nin ikinci turunda Al-Nassr kendi sahasında Istiklol Dushanbe'yi ağırladı. Suudi ekibi ilk turda Persepolis karşısında 2-0'lık bir galibiyet elde etmişti.

Al-Nassr Ronaldo ile maçı çevirdi: Taraftarlar Joker afişi açtı - Resim: 2

Maçın başından itibaren Al-Nassr topun kontrolünü ele geçirdi ve sahaya hakim oldu. Ev sahibi takım topa yüzde 83 oranında sahip oldu, beş isabetli şut buldu. Ancak ilk yarının sonlarına doğru İstiklol Dushanbe tek golünü atmayı başardı. 44. dakikada Senen Sebay konuk ekibi öne geçirdi.

Al-Nassr Ronaldo ile maçı çevirdi: Taraftarlar Joker afişi açtı - Resim: 3

Devre arasından sonra Al-Nassr yakaladığı fırsatları gole çevirdi. 66. dakikada Cristiano Ronaldo skoru eşitledi ve altı dakika sonra Anderson Talisca Suudileri öne geçirdi. Bundan beş dakika sonra Talisca ikinci golünü attı.

Al-Nassr Ronaldo ile maçı çevirdi: Taraftarlar Joker afişi açtı - Resim: 4

Mücadeleyi 3-1 kazanan Al-Nassr, AFC Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci galibiyetini elde ederek altı puana ulaştı ve grubun zirvesine yerleşti.