08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 04.06.2024 22:27 | Son Güncelleme: 04.06.2024 23:34

Ali Koç'tan Divan Kurulu açıklaması: Seçilirsem Şekip Mosturoğlu ile çalışmayacağım

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoroğlu'nu, Aziz Yıldırım için üyeleri arayıp oy istemekle suçladı, "Seçilirsem onunla çalışmayacağım" dedi. Mosturoğlu ise 5 Haziran'da yönetim kurulu listelerinin kesinleşmesinin ardından Koç'a cevap vereceğini duyurdu
Ali Koç'tan Divan Kurulu açıklaması: Seçilirsem Şekip Mosturoğlu ile çalışmayacağım

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kurulda yeniden seçilmesine halinde Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu ile çalışmayacağını söyledi. Yüksek Divan Kurulu ofisinin seçim bürosu gibi çalıştığını savunan Koç şöyle konuştu: "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Yüksek Divan Kurulu Başkanı, üyelerimizi arayıp Sayın Aziz Yıldırım için oy istemektedir. Beni ziyarete gelen bir kişiyle karşılaşmış, 'İnşallah Aziz Başkan kazanacak, sen de o zaman bize katılırsın' demiş. Ben, bunu kabul etmiyorum. Seçilirsem Şekip Mosturoğlu ile çalışmayacağım."

"Sürecin tamamlanmasının ardından açıklama yapacağım"

Şekip Mosturoğlu, Ali Koç'un açıklamaları hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Yüksek Divan Kurulu, Fenerbahçe Spor Kulübü tüzüğü gereği yarın mesai saati bitimine kadar seçim işlerini yürütmekle yetkili ve görevli kuruldur. Seçim süreci kurulumuz tarafından bugüne kadar objektif, şeffaf ve adil bir şekilde yürütülmüştür. Sürecin yarın tamamlanmasının ve başkan adaylarının listelerinin kesinleştirilmesine dair nihai kararımızın alınmasının ardından şahsın ve yüksek divan kurulu hakkında başkan adaylarından Sayın Ali Y. Koç tarafından yapılan spekülatif açıklama ile ilgili olarak tarafımızca açıklama yapılacaktır."