19 Eylül 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 30.07.2023 16:50 | Son Güncelleme: 30.07.2023 17:30

Ante Rebic Beşiktaş için İstanbul'da: Takım arkadaşlarımla en yakın zamanda tanışmak istiyorum

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerine başladığı Hırvat futbolcu Ante Rebic, İstanbul'a geldi. Basına verdiği demeçte çok mutlu olduğunu söyleyen Rebic, "Hoca ve takım arkadaşlarımla en yakın zamanda tanışmak istiyorum" ifadelerini kullandı
Ante Rebic Beşiktaş için İstanbul'da: Takım arkadaşlarımla en yakın zamanda tanışmak istiyorum

Beşiktaş Spor Kulübü ile yapacağı transfer görüşmesi için özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Ante Rebic, siyah-beyazlı taraftarlarca karşılandı. Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan Rebic, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Hoca ve takım arkadaşlarımla en yakın zamanda tanışmak istiyorum. Vida ile konuştum ve Beşiktaş'la ilgili çok olumlu bilgiler verdi" ifadelerini kullandı.

Ante Rebic, siyah-beyazlı takımda 7 numaralı formayı giyeceğini de açıkladı. Hırvat futbolcu, açıklamalarının ardından özel araçla alandan ayrıldı.

Ante Rebic kimdir?

21 Eylül 1993 yılında Hırvatistan'ın Split şehrinde dünyaya gelen Ante Rebic, A takımdaki ilk maçına 21 Mayıs 2011 tarihinde, ligin son haftasında Dinamo Zagreb karşısında ikinci yarıda yedek olarak çıktı. Kariyerinde birer kez İtalya ve Almanya'da lig şampiyonluğu yaşayan Rebic, geçtiğimiz sezon Milan'da 31 müsabakada forma aldı. Hırvat golcü çıktığı 31 maçta toplamda 3 gol 2 asist kaydetti. Rebic, kariyeri boyunca Fiorentina, Frankfurt, Hellas Verona, RB Leipzig, ve en son Milan olmak üzere birçok takımda forma aldı. 29 yaşındaki sol kanat, aynı zamanda santrafor ve forvet arkası olarak da oynayabiliyor.

Kaynak: AA